Mihai Stoica Adrian Cojocaru FCSB Superliga

Mihai Stoica, revoltat după ce a văzut decizia CCA: "Azi e în dubă! Nu știu ce e mai alarmant"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a reacționat după deciziile controversate ale arbitrului Cătălin Popa din meciul Rapid - CFR Cluj 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 09:55
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 09:56

Oficialul vicecampioanei a comentat într-o manieră ironică ce s-a întâmplat în Giulești spunând că "este grav că s-a dat penalty la o ținere reciprică împotriva CFR-ului, cu VAR", iar în această dimineață a revenit cu un nou mesaj.

Mihai Stoica: "Domnul arbitru Cojocaru Adrian Viorel este în dubă azi"

Mihai Stoica nu a trecut peste ceea ce s-a întâmplat în meciul UTA Arad - FCSB 2-2, din Cupa României, disputat pe 19 octombrie, când bucureștenii au avut trei jucători eliminați. Arbitrul de la partida respectivă a fost Adrian Cojocaru, care a fost criticat în termeni duri de oficialul lui FCSB.

Reținut de la delegări pentru o etapă, Adrian Cojocaru revine astăzi, însă în camera VAR, la meciul CS Mioveni - FC Hermannstadt, iar Mihai Stoica a remarcat rapid decizia luată de CCA. 

"Nu știu ce e mai alarmant, ce s-a întâmplat în derby-ul vișiniu sau că domnul arbitru Cojocaru Adrian Viorel este în dubă azi. În duba VAR", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

FCSB joacă și ea tot astăzi, împotriva Universității Cluj. Partida va fi arbitrată de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. În camera VAR au fost delegați Bogdan Dumitrache și Mihai Marica.

Mihai Stoica: "Cojocaru ne-a eliminat din Cupa României"

După meciul cu UTA Arad (2-2), Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un discurs dur la adresa arbitrului Adrian Cojocaru, rememorând mai multe momente în care echipa sa ar fi fost dezavantajată de arbitrul din Galați.

La două zile după joc, oficialul vicecampioanei a continuat tirada la adresa lui Adrian Cojocaru: "Urmările sunt că suntem practic eliminați de Cojocaru din Cupa României", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport, chiar dacă s-a disputat doar o etapă din grupele competiției.

Ulterior, managerul general de la FCSB a avut un discurs ironic: "Noi suntem o echipă protejată. Fiind a doua echipă din România anul trecut, normal că mi s-a dat un traseu foarte simplu față de celelalte echipe și ni s-a dat un avantaj jucând numai în deplasare. Este incredibil așa ceva!", a mai spus Stoica.

Modifică setările cookies