Mihai Stoica FCSB FRF mihai pintilii MIhai Stoichita Superliga

Mihai Stoica, replică tăioasă pentru Stoichiță: "Să ne spună cine e cel mai bun antrenor din România! E ușor de pe canapea"

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a fost deranjat de o declarație oferită de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, după ce vicecampioana României a fost învinsă de West Ham, scor 0-3, în grupele Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 22:10
Data actualizarii: Vineri 04 Noiembrie 2022, 22:08

La partida cu londonezii, FCSB a fost condusă de Mihai Pintilii, având în vedere că echipa rămăsese de marți fără antrenor, în urma demisiei lui Nicolae Dică. Mihai Stoichiță a criticat decizia vicecampioanei, spunând că fostul mijlocaș nu poate avea nicio autoritate, iar clubul "îl distruge, îl compromite" punându-l în această postură.

Mihai Stoica, replică tăioasă pentru Mihai Stoichiță

Mai mult, oficialul FRF le-a transmis celor de la FCSB că ar fi fost bine să numească "cel mai bun antrenor din România pentru 2-3 meciuri, că joci cu West Ham".

Lui Mihai Stoica nu i-au căzut bine declarațiile lui Stoichiță și s-a întrebat retoric cine este cel mai bun antrenor din România și cine ar accepta să vină la FCSB pentru doar câteva meciuri.

"Ne spune și cine e cel mai bun antrenor din România care venea pentru 2-3 meciuri? Așa e ușor să stai în fotoliu și să critici, dar vino cu o soluție, spune cine e cel mai bun antrenor din România? Cine vine pentru 2-3 meciuri?", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce a spus Mihai Stoichiță

"Eu mă întreb ce a simțit Pintilii când i s-a dat responsabilitatea acestui meci cu West Ham. El nefiind antrenor, el fiind la Școala de Antrenori. O echipă cu istoricul Stelei, cu tradiția ei, pui pe bancă hai că merge și așa.

Eu mă gândesc că prima mișcare pe care trebuia să o facă cei de la Steaua era să ia cel mai bun antrenor din România. Pentru 2-3 meciuri, că joci cu West Ham.

Ce autoritate poate să aibă Mihai Pintilii, care mi-e drag și vreau să iasă în lume ca antrenor și cu Ovidiu Petre, despre care n-am înțeles niciodată rolul lui, la un meci cu West Ham.

Ce viitor le faci tu lui Pintilii și Ovidiu dacă îi distrugi de la primul meci? Ce viitor faci la un astfel de om care ar putea fi un lider, că a fost lider ca jucător, și în altă ramură? Cum îi pregătești viitorul? Îl distrugi, îl compromiți", a declarat Mihai Stoichiță, conform Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!