Mihai Stoica răspunde după ce Gigi Becali a spus că l-a propus pe Bouhenna la FCSB după o discuție cu Mario Camora: „I-am zis: 'Uite ce zice Tase!'”

Mihai Stoica FCSB Gigi Becali rachid bouhenna Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 17:12
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 17:14

Rachid Bouhenna (31 ani) a fost transferat de FCSB în iulie 2022, liber de contract, de la CFR Cluj. 

Fundașul nu a reușit însă să impresioneze în tricoul roș-albaștrilor, fiind dur criticat de Gigi Becali de-a lungul timpului. Într-o intervenție la „Ora exactă în sport” din luna octombrie, finanțatorul recunoștea că nici măcar nu știa cine este fundașul, confundându-l cu Erico de la UTA Arad. 

Mai mult, Gigi Becali dezvăluia că cel care i l-a propus a fost managerul general al echipei, Mihai Stoica, cel care ar fi purtat o discuție cu Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj. 

Mihai Stoica a dezvăluit cum s-au desfășurat discuțiile în cazul lui Bouhenna 

La câteva luni de la declarațiile făcute de patron, Mihai Stoica a dezvăluit că cel care a discutat cu Mario Camora a fost fostul căpitan al vicecampioanei, Florin Tănase, în timpul unui cantonament de ale naționalei. 

„De Bouhenna a zis (n.r. Gigi Becali): 'Mi-a zis Meme, că a zis Camora…'. Nu! Eu i-am spus: 'băi, Gigi…' Am vrut să-l luăm pe Bouhenna înainte de a merge la CFR, părea foarte bun la Sepsi. Părea bun, căpitan de echipă, părea că iese cu mingea la picior, mie mi-a plăcut mult, eu am insistat cu Bouhenna la momentul ăla. Nu s-a putut lua, a plecat la CFR. N-a jucat la CFR. L-am văzut prin cupele europene, în fine, n-a jucat.

Şi după aia am spus aşa: 'Gigi, m-a sunat Tase…' Era la echipa naţională, Florin Tănase, fostul nostru golgheter şi căpitan de echipă şi-mi zice aşa: 'Mi-a zis Camora că-i cel mai bun fundaş central de la CFR, dar lui Petrescu nu-i plac ăştia care ies cu mingea la picior, el vrea să joci simplu şi nu ştiu ce'.

Şi eu am dat copy-paste şi i-am spus lui Gigi: 'Uite ce zice Tase, că i-a zis Camora…' Şi aşa a ajuns… '(n.r. Gigi Becali) Bine, mă, hai să-l luăm! Băi, e gratis? Da. Hai, mă, să-l luăm, care e problema?'”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Gigi Becali a spus că Mihai Stoica l-a propus pe Bouhenna la FCSB

„100% e nevoie de întăriri, o să vină Cristea, mai avem nevoie de un fundaș central, avem doar doi. Haruț va pleca, iar Bouhenna, nu știu de unde l-au scos, eu nu aveam habar cine e Bouhenna, spunea MM despre el.Am zis de Bouhenna, bă, Petrescu era prost? De ce l-a dat afară Petrescu? 

Vezi dom'le că am vorbit cu Camora că l-a dat afară Petrescu că combina prea bine, că pasa din apărare și nu îi convine lui Petrescu că el vrea minge lungă, nu îi convine să se paseze. Mi-a zis niște minciuni. Cum că nu îi convine? Că e cel mai bun fundaș central cu care a jucat, că asta i-a zis Camora, mi-a zis MM. La jucători dacă te interesezi, ei o să se laude, e domeniul lor”, a mai spus Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!