Gigi Becali Alexandru Isfan David Miculescu FCSB Universitatea Craiova Superliga

„Gigi Becali a fost interesat de el! Am ales varianta business” Dezvăluirea lui Mihai Stoica despre transferul momentului în Liga 1

Mihai Stoica a vorbit despre transferul lui Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova și despre dorința lui Gigi Becali de a-l achiziționa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 21:35
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 21:36

Din 2023, Alexandru Ișfan (23 ani) va evolua la Universitatea Craiova. Atacantul a fost cumpărat de la FC Argeș în schimbul sumei de 600.000 de euro și i s-a oferit un contract pe o perioadă de trei sezoane și jumătate. 

Jucătorul a fost dorit și de Gigi Becali (64 ani). Mihai Stoica (57 ani) a mărturisit că patronul FCSB-ului a fost le-a oferit piteștenilor 500.000 de euro, dar primarul Cristian Gentea (59 ani) i-a comunicat că nu este de vânzare. Fix în acea perioadă a sosit David Miculescu (21 ani), de la UTA Arad, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro, transfer pe care managerul general al FCSB-ului îl vede ca fiind o investiție. 

„Craiova ia jucător de picior stâng la partea dreaptă, unde Işfan a jucat mai mereu, îl are pe Cîmpanu la momentul ăsta. E clar să s-au întârit acolo, este indiscutabil. 

Cifrele lui arată mai bine anul ăsta decât anul trecut pentru că nu e marcator. Erau aşteptările mai mari. Şi Gigi a fost interesat de el.

Nu a fost chiar momentul Miculescu - Işfan pentru că de Işfan nu s-a discutat atunci. Gigi a făcut o ofertă de 500.000 de euro, au spus că nu este de vânzare (n.r. cei de la FC Argeş). Nu că ar costa 1 milion de euro sau 800.000, ci că nu este de vânzare. Punct.

(n.r. dacă acceptau, venea el şi nu mai venea Miculescu?) Nu cred asta. Am avut o chestie asemănătoare când am fost la Urziceni. Căutam un fundaş central care să joace şi fundaş dreapt şi i-am zis lui Bucşaru că există două variante, una economică şi una de business. Pe care o alegi?

Noi câştigasem şi campionatul, puteam să ne permitem şi business. Economic era de la Jean (n.r. Pădureanu), Cosmin Frăsinescu, pe 150.000 de euro, cu salariu mic. Dincolo, de la Rapid, Maftei, cu 400.000 de euro, salariu mare.

Şi am ales varianta business. Am făcut bine. Vasile Maftei a fost senzaţional, a devenit lider de echipă.

Nu puteau să ajungă amândoi (n.r. Işfan şi Miculescu) pentru că era şi Cordea şi am fi avut o mare inflaţie pe partea aia”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

În 21 de meciuri în campionat pentru FCSB, David Miculescu a marcat 4 goluri și a oferit o pasă decisivă. A mai bifat și 9 meciuri în UEFA Conference League, în care a oferit un assist, și un meci în Cupa României, unde a livrat o pasă decisivă.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!