VIDEO EXCLUSIV Jucătorul transferat din greșeală de Gigi Becali la FCSB. Cu cine l-a confundat

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 14:42
Data actualizarii: Sambata 29 Octombrie 2022, 14:45

Gigi Becali a recunoscut la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, că nu a știut cine este Rachid Bouhenna în momentul transferului la FCSB.

Rachid Bouhenna a fost adus de FCSB în această vară, din postura de jucător liber de contract, după ce anterior evoluase în România pentru Sepsi și CFR Cluj. Stoperul algerian a jucat în puține meciuri la vicecampioana României, doar șapte, iar Gigi Becali a anunțat că vrea să se despartă de el în iarnă.

Gigi Becali: "Eu l-a confundat pe Rachid Bouhenna cu Erico"

Finanțatorul celor de la FCSB a explicat că la momentul transferului l-a confundat pe Rachid Bouhenna (31 de ani) cu Erico da Silva (33 de ani), fundașul brazilian al celor de la UTA Arad.

"Atunci eu îl confundam cu ăla de la UTA, ăla cu coadă, cum îl cheamă? Erico, da, îl confundam cu el. Bouhenna, Erico, nu știam eu, că nu mă uitam la meciuri. Am zis: 'bine, mă, hai să-l luăm pe Bouhenna'", a spus Gigi Becali, la Ora Exactă în Sport.

Gigi Becali spune că Mihai Stoica l-a propus pe Bouhenna la FCSB

Becali a mai spus că cel care i l-a propus pe Rachid Bouhenna a fost managerul general al echipei, Mihai Stoica, după ce ar fi purtat o discuție cu Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj. 

„100% e nevoie de întăriri, o să vină Cristea, mai avem nevoie de un fundaș central, avem doar doi. Haruț va pleca, iar Bouhenna, nu știu de unde l-au scos, eu nu aveam habar cine e Bouhenna, spunea MM despre el.Am zis de Bouhenna, bă, Petrescu era prost? De ce l-a dat afară Petrescu? 

Vezi dom'le că am vorbit cu Camora că l-a dat afară Petrescu că combina prea bine, că pasa din apărare și nu îi convine lui Petrescu că el vrea minge lungă, nu îi convine să se paseze. Mi-a zis niște minciuni. Cum că nu îi convine? Că e cel mai bun fundaș central cu care a jucat, că asta i-a zis Camora, mi-a zis MM. La jucători dacă te interesezi, ei o să se laude, e domeniul lor”, a mai spus Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!