Liga 1

Mihai Stoica propune schimbarea sistemului din Liga 1: „Ar fi excelent așa! Fiecare echipă ar avea mai mulți bani” 

Managerul general de la FCSB a vorbit despre sistemul competițional din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 09:45
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 09:45

Dan Petrescu s-a plâns după meciul cu Chindia Târgoviște, 1-0, de sistemul competițional din Liga 1 și de faptul că punctele se înjumătățesc în play-off. Nemulțumit de faptul că echipa sa, care este lider în clasament, are de suferit în urma înjumătățirii, tehnicianul a ținut să ridice din nou această problemă. 

Mihai Stoica a comentat și el subiectul și s-a arătat de acord cu punctul de vedere al lui Petrescu. Oficialul roș-albaștrilor a comentat despre actualul sistem și a venit cu o nouă propunere. 

Mihai Stoica: „Ar fi excelent așa!”

„Mi se pare și mie o prostie, mai ales că în Liga 2 nu se înjumătățesc punctele. Trebuie să fie uniformitate, nu fiecare competiție cu legile ei. Oricum, noi nu avem fotbal nici pentru 14 echipe. În play-off, echipele joacă tare în prima parte, apoi rămân fără obiectiv și mai deranjează doar pe alocuri. 

În mod normal, am avea fotbal pentru 12 echipe, tur-retur, și încă un tur pe terenul echipei mai bine clasate. 33 de etape în total, ar fi excelent, valorile ar fi concentrate, și bani mai mulți pentru fiecare echipă. Pentru că nu e normal ca în play-off să rămână pe parcurs echipe fără niciun obiectiv”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

Modifică setările cookies