Mihai Stoica, noi dezvăluiri despre scandalul în care a fost implicat Săpunaru: „Mai avea puțin de scuipat pe acolo!”

Mihai Stoica bataie sapunaru Cristian Sapunaru Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 22:07
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 22:14

Conflict la distanță între Mihai Stoica și Cristian Săpunaru. 

La finalul meciului FCU Craiova - Rapid, 1-0, în timp ce se îndrepta spre vestiare, Cristian Săpunaru (38 ani) a fost implicat într-un conflict cu un suporter oltean. Căpitanul giuleștenilor și-a pierdut cumpătul și fost nevoie să fie ținut de mai mulți oameni pentru ca evenimentul să nu escaladeze. 

Mihai Stoica: „Obrăznicia lui Săpunaru nu e o noutate!” 

Mihai Stoica (57 ani) nu l-a menajat pe Săpunaru. După ce a spus că doar „tranchilizat” putea fi oprit, managerul general al roș-albaștrilor a mărturisit că a văzut noi imagini cu fundașul lui Adrian Mutu (43 ani) în care îi instiga pe suporterii olteni. 

„Obraznicia lui Săpunaru nu e o noutate. Acum am văzut că e şi scuipăcios. De acolo a pornit totul, el voia să se întoarcă să mai scuipe pe cineva. Am văzut filmarea. După ce l-a bruscat pe jandarm şi l-a înjurat, s-a întors şi s-a apucat de scuipat. Mai avea puţin de scuipat pe acolo. El nu vrea să se bată, el vrea să fie ţinut.

Cea mai importantă, practic motorul acestei revolte. O mare greşeală a Craiovei, nu se poate ca cineva să meargă să încerce să fure de pe gard un steag. E o chestie gravă, ar trebui cauţionaţi suporterii Rapidului. Dar, după aia, ce face Săpunaru... N-avea ce să caute acolo. Incidentele de la vestiar au fost provocate de Săpunaru, de nimeni altcineva”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Săpunaru, răspuns pentru Mihai Stoica: „Nu vorbesc cu valeții de la palat!” 

„Spun unii pe la TV că sunt eu nebun, că am probleme, mai ales valetul de la palat... eu nu vorbesc cu valeții, nu le pot răspunde, pentru că nu sunt de teapa noastră. Să-și vadă de treaba lor!

Cu un jucător de la FCSB pot avea o discuție, dar nu cu valeții. Eu nu am bătut în viața mea un suporter de-ai mei și nici nu voi face asta. Mai bine las eu capul jos”, a precizat Săpunaru, la finalul meciului cu FCU Craiova, 0-1. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!