Dan Șucu îi ia apărarea lui Săpunaru după scandalul de la Târgu Jiu! Mesaj tăios pentru familia Mititelu și Mihai Stoica 

dan sucu Adrian Mititelu bataie sapunaru Cristian Sapunaru Mihai Stoica Superliga Dan Șucu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 18:20
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 18:24

Dan Șucu a reacționat după evenimentele de la meciul FCU Craiova - Rapid, în care a fost implicat Cristian Săpunaru. 

La finalul meciului FCU Craiova - Rapid, 1-0, în timp ce se îndrepta spre vestiare, Cristian Săpunaru (38 ani) a fost implicat într-un conflict cu un suporter oltean. Căpitanul giuleștenilor și-a pierdut cumpătul și fost nevoie să fie ținut de mai mulți oameni pentru ca evenimentul să nu escaladeze. 

Dan Șucu condamnă modul în care oficialii celor de la FCU Craiova au asigurat securitatea și susține că nu este admisabil ca un suporter să fie prezent în drumul către vestiare. Totodată, finanțatoru giuleștenilor nu este surprins de acest comportament, având în vedere că Adrian Mitite Jr. a fost suspendat un an după ce ar fi aruncat cu o sticlă pe teren, chiar într-un meci contra Rapidului. 

Dan Șucu: „Acolo nu e nuntă, nu e botez!”

„Acum ce facem, ne concentrâm pe bârfe, cine a scuipat, cine a înjurat sau s-a îmbrâncit? E dezamăgitor că, în loc să ne concentrăm pe substanță, ne concentrăm pe bârfe. Președinți ai unor cluburi concurente fac tot felul de afirmații. 

Ei sunt oameni cât se poate de interesați ca cineva de la noi să primească sancțiuni. Trimitem lucrurile în derizoriu când un jucător de-ai noștri poate să-și ia un cuțit în burtă.

Nu am nicio îndoială că cei care erau acolo nu aveau ce căuta în acea zona. Acolo nu e nuntă, nu e botez. Asta e substanța, restul e bârfă. Acolo nu are ce căuta un prieten cu băutură la el. Și nu era unul, erau zece. Sincer, nu cred că oamenii ăștia se ocupă cu organizarea temeinică a acestui aspect. Să fii patron sau președinte nu inseamnă doar să stai la lojă. Trebuie să-ți asumi niște responsabilități. Dacă am ajuns ca un copil de patron să arunce cu sticle în teren, despre ce vorbim aici?! Cum să mai vorbim despre asumări de responsabilitate?

Fie că este vorba de patroni sau președinți de club, suntem niște oameni care avem niște responsabilități. Eu (n.r. - se referă la oficialii de la FCU Craiova), ca președinte sau ca reprezentant al unui club, încerc să găsesc o soluție ca să lovesc într-un jucător de la Rapid, că poate reușesc să-l suspend, să fac rău Rapidului?! În loc să discut despre o problemă reală, intru într-o bârfă ca să lovesc un adversar?! Administrativ, nu sportiv. Nu are sens. E o atitudine primitivă. În loc să discut despre o problemă a fotbalului, încerc să lovesc într-o echipă”, a declarat Dan Șucu pentru gsp.

Dacă reacția lui Mihai Stoica (57 ani) nu l-a surprins, Dan Șucu a fost mirat de cele declarate de Gică Popescu (55 ani). 

„M-aș mai putea aștepta la așa ceva de la Mihai Stoica (n.r. - se referă la criticile acestuia), fiindcă nu are responsabilități directe în club. Dar dacă o face un fost mare jucător ca Gică Popescu, care e și președinte de club, dar a și construit ceva în viață, asta nu mai înțeleg. Nu te aștepți de la cineva cu statura lui să nu vadă diferența între un lucru primitiv și o problemă reală. Mă așteptam să se concentreze pe substanță”, a mai precizat Dan Șucu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!