Mihai Stoica, luat peste picior de Florin Manea: ”Cum să nu îl urmărești? Joacă la tine în campionat!”

Mihai Stoica Florin Manea Jefte Betancor Superliga Mihai Stoica, luat la mișto de Florin Manea: ”Cum să nu îl urmărești? Joacă la tine în campionat!”
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 17:21
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 17:38

Impresarul Florin Manea râde de Mihai Stoica.

Managerul de la FCSB a declarat recent că regretă că nu l-a observat pe Jefte Betancor când acesta era la FC Voluntari. Atacantul spaniol este golgheterul campionatului, cu șapte reușite.

Florin Manea este impresarur ce l-a descoperit pe Betancor. El râde de Mihai Stoica, sugerând că un manager devotat nu are cum să nu observe un talent precum Betancor.

Florin Manea, în vervă

„Declarația lui Meme mi s-a părut interesantă: ‹domne, nu l-am urmărit eu pe Jefte Betancor, ăsta!› Cum să nu-l urmărești? Joacă la tine în campionat.

Eu primul meci când l-am văzut – mi-e martor și Bogdan Bălănescu – chiar m-am contrazis cu Gabi Tamaș. Le-am zis vedeți că este fotbalist foarte bun, are execuții. Că domne, să vedem. Acum, după două campionate: ‹cum nu l-am urmărit eu p-ăsta›.

Bine, mi s-a întâmplat cu Wilfred Kanon, la Dinamo. Care a câștigat Cupa Africii cu Coasta de Fildeș. A dat și gol. Erau Mulțescu cu Anghelache. Zice Mulțescu: domne, trebuie să-l vedem la 2-3 antrenamente. Păi zic: bre, joacă de un an de zile la noi în campionat. Nu l-ați văzut până acum? 

Nu, domne, că ei vor să-l vadă la 2-3 antrenamente. Mai bine, că l-am dus în Olanda, am câștigat și câteva sute de mii (de euro), a jucat șapte ani (n.r. – șase, în perioada 2013-2019) în prima ligă, la ADO Den Haag, a câștigat și Cupa Africii, dar ei voiau să-l vadă la 2-3 antrenamente”, a declarat Florin Manea, la ProSport.

”Îmi reproșez zi de zi că nu l-am văzut pe Jefte Betancor la Voluntari și că nu l-am urmărit. Mă oftic non-stop când îl văd la Hagi”, a declarat Mihai Stoica în urmă cu câteva zile, la Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!