Mihai Stoica FCSB Octavian Popescu Superliga

Mihai Stoica l-a ”taxat” dur pe Octavian Popescu: ”Este impostură! Nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal”

Mihai Stoica a avut un discurs dur la adresa lui Octavian Popescu, după începutul modest de sezon al ”perlei” de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 09:35
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 09:35

Cotat la 50 de milioane de Gigi Becali, tânărul jucător nu a mai avut același randament la începutul acestui sezon, chiar dacă tehnicianul vicecampioanei României s-a declarat mulțumit de felul în care evoluează. 

Dacă la precedenta acțiune a echipei naționale a fost convocat de Edi Iordănescu și chiar titularizat, acum Octavian Popescu este rezervă la selecționata U21. Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, l-a ”taxat” pe favoritul lui Becali pentru că a apelat la mental coaching.

Mihai Stoica: ”Nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal”

"E clar că nu traversează o perioadă bună, şi la antrenamente realizările sunt mai puţine. Este puţin schimbat, eu m-am oferit să-l ajut cu absolut orice, nu a apelat la ajutorul meu, nu ştiu ce are de gând, nu am vorbit de mult cu el. L-am aşteptat să vină, dar el nu a venit. Eu nu trag de el, a pierdut echipa, bineînțeles, și va trebui să se lupte cu Coman și Miculescu. Altfel, îi va fi foarte greu să joace.

Nu există jucător de nivelul lui, în opinia mea, dar dacă această valoare nu este dublată şi cu o implicare totală a lui, dacă are alte preocupări, e problema lui. Nimeni nu îl aşteaptă. Nu pot discuta mai multe. După atâţia ani, nu mă mai rog de nimeni să joace fotbal. În momentul în care aud că un jucător apelează la un mental coaching, acel jucător nu mai prezintă foarte mult interes. 

Aceia sunt nişte impostori, înţeleg că e la mental coach. Sunt niște impostori care prostesc jucătorii. Impostură este asta! Niciun fost mare jucător nu s-a făcut mental coach. Poate Ronaldo şi-a luat vreun mental coach ca să-l înveţe el meserie", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 4 milioane de euro este cota de piață a lui Tavi Popescu, potrivit transfermarkt.com.
  • două pase de gol a oferit Tavi Popescu în acest sezon.

Octavian Popescu: "E un început slab poate și pentru că sunt mutat de pe o poziție pe alta"

"Perla" celor de la FCSB a explicat și de ce traversează o formă slabă din acest start de sezon. Octavian Popescu spune că unul dintre motive ar fi reprezentat de faptul că a fost mutat pe diferite poziții în meciurile disputate până acum.

De asemenea, Octavian Popescu a explicat și de ce a ales să apeleze la un mental coach.

"Este un început slab de sezon pentru mine, sper să rezolv cât mai curând. Poate și că pentru sunt mutat de pe o poziție pe alta, dar trebuie să dau cel mai bun randament oriunde mă bagă Mister.

Am apelat la un mental coach pentru dezvoltarea mea. Dacă mă ajută să mă dezvolt, e normal să merg în continuare", a spus Octavian Popescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies