Liga 1

Mihai Stoica îl taxează pe Alex Chipciu: „L-a huiduit tot stadionul! O ipocrizie ieșită din comun!”

Declarațiile lui Alex Chipciu de la finalul meciului dintre FCSB și CFR, 3-3, nu au trecut neobservate de Mihai Stoica.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 23:33
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 23:45

FCSB și CFR Cluj s-au întâlnit în etapa a 22-a din campionatul regulat. Cele două echipe au oferit o remiză spectaculoasă, cu 6 goluri, reușita serii fiind cea a lui Octavian Popescu (19 ani), din minutul 24. 

Pe lista marcatorilor a fost și Alexandru Chipciu (32 ani), care a adus-o pe CFR în avantaj, 3-2, în minutul 77. Iar la finalul partidei, jucătorul de bandă i-a cucerit pe fanii clubului roș-albastru, când a declarat că FCSB este Steaua București și că nu a putut să se bucure că a înscris împotriva fostei echipe. 

Însă Mihai Stoica a ținut să-l corecteze și i-a reamintit că întreg stadionul l-a huiduit când a făcut 3-2. De asemenea, managerul general al vicecampioanei României a dezființat afirmațiile clasice ale jucătorilor care marchează împotriva fostelor cluburi.

Mihai Stoica: „L-au huiduit cu respect”

„L-a huiduit tot stadionul, nu cum a zis el. L-au huiduit cu respect, da. Să spui că nu te bucuri când marchezi în poarta fostei echipe este o iprocrizie ieșită din comun, cea mai mare ipocrizie.

Mă bucuram din toată inima când eram la Urziceni și băteam Steaua, voiam să demonstrez că sunt bun. Cum să nu te bucuri după ce dai gol?! Bine, eu l-am văzut că râdea după ce a marcat”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport. 

Chipciu la finalul meciului cu FCSB: „Aceasta este Steaua București”

La finalul partidei, Chipciu s-a arătat surprins de ritmul jocului de pe Arena Națională, de tactica folosită de FCSB în a doua repriză și și-a exprimat opinia despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua, luând în calcul atmosfera de pe cel mai mare stadion al țării.

„Simțeam că e puțin ciudat meciul, aveai senzația că poți să dai gol și să și iei, ceea ce pentru noi e cam... noi nu prea luăm goluri așa multe, mai ales din centrări sau pe final. A fost un meci cu multe goluri, dar noi suntem puțin triști acum că n-am câștigat. N-a fost nici cea mai bună pregătire pentru echipele românești, dar prima repriză m-a surprins, a fost un meci cu ritm, pe noi ne-a surprins că au schimbat cu 3 fundași centrali. Steaua (n.r - FCSB) n-a mai jucat de foarte mult timp cu 3 și am fost puțin derutați. Dacă înainte de meci aveam de ales un egal, da, ne-ar fi covnenit, dar în condițiile din seara asta a fost trist.

Ar fi fost cam forțat să te bucuri. Am avut parte de lucruri frumoase la Steaua. Am luat trofee și nu poți să uiți momentele astea, e un semn de respect pentru oamenii de aici, pentru suporteri. M-au primit destul de bine, mă așteptam să mă trateze mai ostil, dar chiar m-au surprins prin treaba asta. Și sincer să fiu, dacă aș fi fost vreodată întrebat de chestia asta cu Steaua și FCSB, aș fi fost de partea asta, clar, dar acum pot să spun și mai mult că, datorită atmosferei, asta e echipa Steaua București.

Mă încearcă sentimente pe toate stadioanele, e clar, asta nu pot să neg niciodată, am fost stelist când eram mic, dar acum sunt la altă echipă, îmi fac treaba ca un profesionist și pun sentimentele la clubul la care sunt. Mă simt foarte bine la Cluj, m-am acomodat, fetele sunt bine”, a declarat Alexandru Chipciu la finalul meciului cu FCSB. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies