Liga 1

Mihai Stoica îi răspunde lui Marius Șumudică, după ce antrenorul campioanei a spus că a văzut un Tico cu logo-ul FCSB

Marius Șumudică și Mihai Stoica duc o luptă internă continuă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 11 August 2021, 10:34
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 10:58

Cei doi se atacă în mod subtil. Spre exemplu, după meciul CFR Cluj - CS Mioveni, încheiat cu scorul de 1-0, după un gol marcat de CFR din offside, Mihai Stoica a postat, pe pagina personală de Facebook, mesajul: ”Sub 2 metri e chiar ok”.

Marius Șumudică a reacționat, mai apoi, îmtr-o conferință de presă. Printre altele, el a menționat că a văzut un Tico albastru, cu logo-ul FCSB-ului pe el.

  • Mihai Stoica îi răspunde lui Marius Șumudică, după ce antrenorul campioanei a sous că a văzut un Tico cu logo-ul FCSB

„Nu vreau să comentez, le doresc baftă în continuare. Nu vreau să intru într-o polemică. Astăzi am făcut un pas, îi aștept să facă și ei câte doi, cum era jocul ală „1-2-3, la perete! Stai”. 

M-am bucurat la gol, nu ostentativ, nu am făcut niciun semn obscen. Dovadă că la final, cred că am făcut 50 de poze. Pentru mine asta e important, când sunt oameni care te apreciază, că sunt și alții care au altă opinie, asta este. V-am zis că o să vedeți un alt Șumudică. 

Jucăm un meci de 90 și 120 de minute cu o calificare pe masă. Acum, nu știu dacă putem. Young Boys este o echipă foarte puternică. Au detronat Basel-ul de foarte mulți ani și au câștigat campionatul la 20 de puncte diferentă. Am primit astăzi pe telefon o poză cu un Tico bleu, foarte frumos, și printe multe alte abțibilduri era un abțibild și cu FCSB”, a mărturisit Șumudică.

El a mai spus, după ce FCSB, Craiova și Sepsi au fost eliminate, că: „Deocamdată, Loganul rezistă! Față de alții, care în primul tur au fost cu Tico”.

Răspunsul lui Mihai Stoica
 

Mihai Stoica a revenit și a postat recent, pe pagina personală de Facebook, o poză cu o Dacia Lăstun, aluzie la echipa CFR Cluj după dubla cu Young Boys. Modelul postat de Mihai Stoica are multe abțibilduri, printre care și unul cu CSA Steaua.

Modifică setările cookies