Franta

UPDATE Coadă imensă în fața magazinului oficial PSG. Sute de oameni așteaptă să cumpere tricouri cu Messi

PSG a dat lovitura după transferul lui Lionel Messi pe Parc des Princes.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 August 2021, 09:59
Data actualizarii: Miercuri 11 August 2021, 11:15

UPDATE 11:00 | În fața magazinului oficial al celor de la PSG s-a creat o coadă imensă. Fanii așteaptă pentru a achiziționa echipamentele cu Messi, iar secvențele cu sutele de oameni fac înconjurul lumii.

  • FOTO PSG a pus în vânzare echipamentele cu Lionel Messi. Stocurile inițiale au fost sold-out în timp record


Argentinianul a ajuns la Paris din postura de jucător liber de contract, iar salariul de 35 de milioane de euro pe an nu reprezintă o sumă greu de acoperit pentru clubul francez.

În plus, avantajele financiare ale transferului lui Messi au început să se vadă încă din prima zi, după ce primele stocuri cu echipamentele puse la vânzare pe site-ul oficial al clubului s-au vândut în timp record. 

Lionel Messi va purta la PSG tricoul cu numărul 30, iar echipamente pentru bărbați, femei și copii au fost puse deja în vânzare, prima tură fiind sold-out în mai puțin de 20 de minute. Prețul tricourilor pornește de la 83 de euro, iar cel mai scump este 138 de euro. 

Salariu: 35 de milioane pe sezon

 Starul argentinian a semnat un contract valabil două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

„Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Viziunea clubului este în perfectă armonie cu mine și cu ambițiile mele. Știu cât sunt de talentați jucătorii și oamenii din staff-ul tehnic. Sunt hotărât să construiesc alături de ei cel mai puterni club din Europa, pentru fani. Abia așteptă să disput primul meu meci pe Parc des Princes”, a declarat Lionel Messi după oficializarea transferului.

Numărul 30 pe tricou
 

Lionel Messi va purta la PSG tricoul cu numărul 30. Aceeași sursă afirmă cu argentinianul a refuzat oferta lui Neymar de a prelua tricoul cu numărul 10. 30 are o semnificație aparte pentru Messi, acesta fiind numărul cu care a debutat la FC Barcelona, în 2004-2005.

Modifică setările cookies