Mihai Stoica îi amintește lui Răzvan Burleanu că mai trebuie să emită o sancțiune: „E o problemă foarte mare!”

Mihai Stoica FCSB Kyros Vassaras Razvan Burleanu Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 08:47
Data actualizarii: Sambata 28 Ianuarie 2023, 09:02

Managerul general al FCSB-ului a reacționat după ce a văzut că Răzvan Burleanu l-a sancționat pe Mihai Stoichiță.

În conferința de presă susținută pe 27 ianuarie, Răzvan Burleanu (38 ani) a precizat că Mihai Stoichiță (68 ani) va fi sancționat pentru că a susținut că FCSB nu încalcă regulamentul, cu cuplul Leo Strizu (55 ani) - Mihai Pintilii (38 ani) pe banca tehnică. Din spusele președintele Federației Române de Fotbal, afirmațiile directorului tehnic ar putea influența comisia pe care o conduce. 

Mihai Stoica nu îl uită pe Kyros Vassaras

La auzul acestor declarații, Mihai Stoica (57 ani) și-a amintit de Kyros Vassaras (56 ani), care a susținut o prezentare video în care a analizat simulările lui Andrei Ivan (25 ani) și Florin Tănase (28 ani). Managerul general al FCSB-ului a atras atenția că grecul, de când ocupă funcția de preşedintele al Comisiei Centrale a Arbitrilor, nu i-a dat ca exemplu niciodată pe jucătorii lui Dan Petrescu (55 ani) pentru fazele incerte. 

„Şi pentru Burleanu nu e o problemă când Vassaras dă exemple de jucători care simulează pe Ivan de la Craiova şi pe Tănase (n.r. Florin) de la noi, dar nu zice nimic de niciun jucător de la CFR şi, slavă Domnului, că Debeljuh era campion mondial la simulări.

Ca să nu mai spunem şi de alţii, cel puţin în trecut. E o problemă asta, foarte mare. Şi acolo e tot antepronunţare şi e o chestie foarte gravă, foarte, foarte, foarte gravă.

Şi atunci vine meciul cu Voluntariul, când am avut două penalty-uri clare de tot şi lui Tănase i se dă galben pentru simulare (n.r. penultimul meci din sezonul trecut)”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Conferința de presă susținută de Răzvan Burleanu 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!