VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica, avertizat: "Declarația asta nu își avea locul! Dacă eram jucător la FCSB, puneam mingea jos"

Cu doar câteva zile înaintea derby-ul cu CFR Cluj, Mihai Stoica a declarat că FCSB nu are un jucător precum Ciprian Deac.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 13:00
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 13:00

Managerul general de la FCSB s-a referit la calitățile arătate de Ciprian Deac la fazele fixe: "Noi nu avem un jucător ca Deac, el bate totul perfect, fantastic! Noi nu prea avem", a spus Mihai Stoica.

Ciprian Panait: "M-a surprins declarația lui Mihai Stoica despre Ciprian Deac"

Antrenorul Ciprian Panait (46 de ani), ultima oară în Qatar, la Al-Kharaitiyat, este de părere că declarația lui Mihai Stoica este riscantă, având în vedere că unii jucători se pot simți lezați de afirmațiile sale.

Totuși, Panait ia în calcul și varianta prin care Mihai Stoica să își doreasă să îi motiveze pe jucătorii săi, chiar înainte derby-ului cu CFR Cluj,

"Ceea ce pe mine m-a surprins din partea domnului Mihai Stoica, un manager cu mare experiență la nivel înalt, a fost afirmația făcută la adresa unui jucător de la CFR Cluj. A spus că 'noi nu avem așa ceva'. Eu, dacă aș fi jucător la FCSB, normal, e președintele meu, n-aș comenta, dar aș pune mingea jos, m-aș antrena două, trei, cinci săptămâni, aș bate fazele fixe bine și al spune: 'Uite, eu sunt aici!'.

Eu sper că dumnealui a spus asta ca să-și motiveze jucătorii, dar afirmația asta din partea unui antrenor sau manager e cu două tăișuri. Depinde cum o privești. Dumnealui își cunoaște foarte bine lotul de jucători și știe dacă a făcut-o ca să-i motiveze... poate declarație asta nu își avea locul în public. Dacă discutau între ei, da.

Gândiți-vă că eu ca antrenor am pierdut cu echipa mea și mâine trebuie să mă duc să-i ridic, dar eu apar la televizor și spun: 'Aa, eu n-am jucător ca ăsta, ca ăla care mi-a dat gol'. Cum apar eu în fața lor și să le spun să aibă încredere? Așa o văd eu, dar poate domnul MM Stoica a spus-o ca să motiveze jucătorii, eu așa sper', a spus Ciprian Panait, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

  • CFR Cluj - FCSB, meci din runda cu numărul 24 a Ligii 1, se joacă duminică, de la ora 21:00.

Mihai Stoica: "Noi nu avem un jucător ca Deac"

"Mi se pare că Deac bate bine fazele fixe, peste primul adversar, şi de acolo ies toate pentru CFR. Nu mi se pare nimic lucrat. Eu am altă teorie. E psihoza echipelor care joacă împotriva CFR-ului. Când e corner pentru CFR, e jumătate gol şi chestia asta o ai în cap. 

Și noi lucrăm, dar dacă ăla care bate nu ridică mingea de la pământ... ce să facem? Noi nu avem un jucător ca Deac, el bate totul perfect, fantastic! Noi nu prea avem. La mai mult de jumătate din cornerele noastre nu se ridică mingea, zici că e minge medicinală! La antrenamente totul merge perfect, la meci tremură puţin gladiolele", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!