Sebastian Coltescu CFR Cluj FCSB Superliga

CFR Cluj - FCSB nu va fi condus de la centru de un arbitru FIFA! Cine a fost delegat

CCA a decis să nu trimită la derby-ul etapei cu numărul 24: CFR Cluj - FCSB, un arbitru FIFA.
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 19:19
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 19:24

Meciul care se va disputa duminică seară, de la ora 20:00, va fi condus, potrivit gsp.ro, de la centru de arbitrul Sebastian Colțescu, care nu mai are ecuson internațional de doi ani.

În ciuda faptului că nu mai se mai numără printre arbitrii FIFA, Sebastian Colțescu rămâne unul dintre cei mai buni „centrali” din țara noastră.

Colțescu, lăudat de MM Stoica

MM Stoica, managerul general al FCSB, îl lăuda în urmă cu câteva lui pe Colțescu, pentru felul în care acesta a codus partida Chindia Târgoviște - Farul Constanța, pe parcursul căreia s-a confruntat cu mai multe dificiltăți (mai multe detalii AICI).

„Eu ce vreau să subliniez e că Sebastian Colţescu a mai bifat un capitol pe care l-a trecut cu brio. Adaptabilitate. Putea să fie un arbitru căruia nu îi dădea prin cap aşa. Este un exemplu pentru cei tineri. Sebastian Colţescu putea să dea multe cartonaşe azi. A ales să nu facă asta. Până la urmă a dus meciul perfect, echilibrat, echidistant. 

Eu îl ştiu de la început. Avea nişte probleme când a intrat în arbitraj. Cum avem toţi în fiecare meserie. Acum, arbitrează cu o dezinvoltură şi poate să arbitreze orice meci, de orice nivel. O face fără ca cineva să comenteze la final. E foarte bun. A luat decizia corectă până la urmă”, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!