Mihai Stoica a făcut anunțul momentului la FCSB: ”S-a închis”

Mihai Stoica FCSB Superliga Mihai Stoica / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Iulie 2024, 23:29
Data actualizarii: Duminica 07 Iulie 2024, 23:29

Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru cei de la FCSB.

Cu toate că Gigi Becali a anunțat o campanie spectaculoasă de achiziții în această vară, cu care să atace grupele UEFA Champions League, se pare că FCSB se va opri după cele trei transferuri efectuate până acum.

Mihai Stoica, managerul general al campioanei României, anunță că FCSB ”a închis campania de achiziții” după ce i-a transferat pe David Kiki, Daniel Popa și Marius Ștefănescu.

Pe lista ”venirilor” de adaugă și numele lui Alexandru Musi, care va împlini 20 de ani în zece zile. Atacantul a revenit de la Petrolul, acolo unde a fost împrumutat în sezonul precedent.

MM Stoica: ”Campania de achiziții s-a închis”

Oficialul FCSB-ului se declară ”foarte mulțumit” de campania de achiziții efectuată de FCSB, care va începe cursa pentru grupele cupelor europene din primul tur al UEFA Champions League, împotriva celor de la AC Virtus (San Marino).

”S-a închis campania de achiziţii. Eu zic că a fost spectaculoasă campania de achiziţii. Ce bani a promis Gigi? A spus sume? Serios, cât a zis? Nu am auzit niciodată. Îţi spun eu că nu a zis aşa ceva. El a vrut să îl ia pe Louis Munteanu.

Bine că nu l-a luat. Eu sunt foarte mulţumit. Ştiu ce avem în curte. Ştefănescu va compensa. Va da un plus la capitolul realizări. Dacă este sănătos, Ştefănescu poate avea peste 20 de contribuţii la goluri sezonul viitor!”, a spus Stoica, la Prima Sport.

După primul meci cu Virtus, din deplasare, FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Cluj în prima etapă din noul sezon al Superligii. Va urma returul cu formația din San Marino, după care deplasarea de pe terenul celor de la Unirea Slobozia.

FCSB, în această perioadă de transferuri

Antrenor - Elias Charalambous (confirmat)

Veniri - Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 1.31 milioane de euro), Daniel Popa (FCU Cluj / 300.000 de euro), David Kiki (FCV Farul Constanța / gratis)

Reveniri după împrumuturi - Alexandru Musi (Petorlul), Malcolm Edjouma (Bari), Ovidiu Perianu (FC Buzău), Victor Stancovici (Unirea Dej), Matei Tănasă (FC Buzău)

Plecări - Ovidiu Popescu (FCU Cluj / gratis), Ovidiu Perianu (Unirea Slobozia / împrumutat), Matei Tănasă (Poli Iași / gratis), Cătălin Gogor (Șelimbăr / gratis)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!