Mihai Stoica FCSB Risto Radunovic Superliga

Mihai Stoica a dezvăluit planul pus la cale de FCSB: ”A venit și a spus 'C'est magique'”

Risto Radunovic (30 de ani) s-a accidentat în meciul dintre Muntenegru și Finlanda și ar putea sta departe de gazon pentru o perioadă cuprinsă între trei și patru săptămâni.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 23:59
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 00:04

FCSB vrea să-l trimită pe fundașul muntenegrean la ”vraciul” Marijana Kovacevic, unde s-au vindecat și alți jucători ai vicecampioanei, precum Florinel Coman sau Malcom Edjouma. Mihai Stoica a dezvăluit că va avea o discuție cu Radunovic, iar acestuia i se va propune să meargă la Belgrad.

Mihai Stoica, despre accidentarea lui Risto Radunovic

Dacă se va recupera, Radunovic ar putea fi apt de joc în 3-4 zile, susține managerul general al FCSB.

„Radunovic are o leziune pe aductori, care ar trebui să-l țină departe 3-4 săptămâni. Să vedem dacă decidem împreună cu el să meargă la Belgrad, poate să stea, în loc de 3-4 săptămâni, 3-4 zile. Pe modelul Edjouma, tratat acolo, care a venit și a spus 'C'est magique' (n.r. - Este magic). Florinel e OK.

Cred că va merge acum, mâine sau poimâine, dar n-am apucat să vorbesc cu el. În seara asta a ieșit rezultatul la RMN”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Risto Radunovic este unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la FCSB. A jucat în 12 meciuri în acest sezon, reușind să marcheze de două ori, cifră la care se adaugă și o pasă decisivă.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Radunovic la suma de 1,5 milioane de euro. În 2021, FCSB plătea 400.000 de euro pentru a-l transfera pe muntenegrean de la Astra Giurgiu.

Florinel Coman, vindecat miraculos la Marijana Kovacevic

Florinel Coman s-a accidentat în prima manșă a meciului cu Dunajska Streda din turul trei preliminar al Conference League, iar Gigi Becali l-a trimis de urgență în Serbia, la „vraciul” Marijana Kovacevic.

Recuperarea a decurs excelent, iar în doar câteva zile fotbalistul de bandă a putut reveni pe teren, după o ruptură musculară de 18 cm, deși în primă fază se estima că va sta pe bancă în jur de 5-6 săptămâni.

Pentru tratamentul urmat de Florinel Coman la „vraciul” Marijana, Gigi Becali a trebuit să scoată din buzunare 500 de euro pe oră.

Modifică setările cookies