Risto Radunovic FCSB Superliga

"A mai jucat și nu i-a plăcut lui Gigi". Cu ce problemă se confruntă FCSB după accidentarea lui Risto Radunovic

Risto Radunovic s-a accidentat în ultimul meci pe care Muntenegru l-a jucat în grupele Nations League.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 08:57
Data actualizarii: Miercuri 28 Septembrie 2022, 09:09

Muntenegru a pierdut cu Finlanda, pe teren propriu, scor 0-2. Nordicii s-au salvat, astfel, de la retrogradare, și au împins România spre Liga C din Nations League.

În minutul 25, Risto Radunovic, fotbalistul FCSB-ului, a cauzat probleme și a fost înlocuit cu Sasa Balic, iar acesta ar putea fi indisponibil pentru meciul din campionat, cu FC Argeș. În aceste condiții, Nicolae Dică ar putea apela o variantă de avarie, folosirea lui Alexandru Pantea pe poziția de fundaș stânga. 

Problema cu care se confruntă FCSB după accidentarea lui Risto Radunovic 

"Ținând seama de cum stau ei în campionat, este o pierdere, pentru că Radunovic era un motor în echipă, un jucător de bază, un jucător care impulsiona jocul lui FCSB. Nu știu ce soluții vor găsi ei acolo. Nu văd cine poate… Poate Șerban, dar a mai jucat și nu i-a plăcut lui Gigi Becali. Nu știu cine va putea juca acolo la ei. E o problemă acolo, în momentul ăsta, la ei", a declarat Dinu Gheorghe pentru Prosport. 

  • 68 de meciuri are Risto Radunovic la FCSB, pentru care a marcat 2 goluri 
  • 1,5 milioane de euro este cota fundașului din Muntenegru

România, locul 29 din 55 după rezultatele din Nations League

România ocupă locul 29 în acest clasament, fiind a treia cea mai slabă echipă din Liga B a Nations League, după Suedia și Armenia. Tricolorii se află în a doua jumătate a clasamentului care include cele 55 de naționale europene.

Naționala României a încheiat pe ultimul loc grupa trei din Liga B a Nations League, obținând doar 7 puncte din cele șase meciuri, cu Bosnia, Finlanda și Muntenegru și a retrogradat în eșalonul al treilea al competiției. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies