MM Stoica: "Dinamo este cea mai puternica din campionat" TU CE CREZI?

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Noiembrie 2008, 16:09
MM Stoica: "Dinamo este cea mai puternica din campionat" TU CE CREZI?

Inaintea meciului direct cu Dinamo, Mihai Stoica ii ironizeaza pe sefii din Stefan cel Mare.VEZI TOATE DECLARATIILE

„Avem ocazia sa demonstram ca pozitia pe care ne aflam nu e conjucturala, ar fi bun si un egal. Daca vom juca la fel ca la Hamburg si Rapid, o sa castigam. Sper ca arbitrii sa trateteze Dinamo-Unirea ca pe Dinamo - Steaua si Rapid-Steaua, unde au fost doua arbitraje impecabile”

„Unirea este o masina buna, sper sa nu se bage un mecanic sub ea si sa o strice. Daca luam ca reper ultimul joc al lui Dinamo, pot spune ca sunt cei mai buni. Domnul Turcu a spus ca fara trei nu scapam, iar Borcea a zis ca ne bat cu 2-0. Sper sa nu aiba argumente", a conchis Mihai Stoica la conferinta de presa de astazi a Unirii Urziceni.

„Ma astept la o primire ostila in Stefan cel Mare. Am vorbit cu un lider de galerie de la Dinamo si mi-a spus ca vor fi 5.000 numai pentru mine. Am inteles ca Dinamo se va muta pe noul stadion national. La media de spectatori a celor de la Dinamo, o sa fie cam straniu ca intr-un stadion de 55.000 de mii de locuri sa vina 2.000 de spectatori. Pe Maracana, daca vin 25.000 de spectatori, stadionul pare gol",

"Se poate spune ca Dinamo este si cea mai puternica echipa din campionat. Putem lua ca reper ultimul joc al liderului la Timisoara, acela a fost un joc foarte bun, Dinamo si-a surclasat adversarul si acum asteptam sa vedem ce vom face noi. Cred ca e firesc pe undeva optimismul debordant din tabara dinamovista. Am vazut ca domnul Turcu a spus ca nu vom pleca fara 2-3 goluri primite, domnul Borcea la fel, ca vor castiga cu 2-0. Eu ma feresc sa dau pronosticuri si imi doresc doar ca pronosticurile lor sa nu se adevereasca si sper sa nu aiba atat de multe date, daca sunt atat de siguri. Sper ca jocul sa se desfasoare pe teren si sa avem o brigada de arbitrii impartiala", a spus Stoica.

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT