Mihai Rotaru promite: iadul o va aștepta pe FCSB la Craiova. Oltenii vor să încheie sezonul pe doi

Mihai Rotaru FCSB Universitatea Craiova Superliga Mihai Rotaru și Lorena Balaci
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Mai 2022, 15:45
Data actualizarii: Duminica 01 Mai 2022, 15:50

Universitatea Craiova are ca obiectiv încheierea sezonului pe locul doi, iar Mihai Rotaru îi avertizează pe cei de la FCSB că vor avea parte de o primire ostilă pe „Ion Oblemenco”.

Universitatea Craiova şi FCSB se întâlnesc pe opt mai, de la ora 19:30, în etapa a opta din playoff. Cele două echipe sunt despărțite de un singur punct în clasament, însă „roș-albaștrii” au un meci mai puțin disputat.

„A fost o atmosferă fantastică în care echipa a arătat rău, a suferit, dar publicul ne-a ţinut în spate şi am reuşit să luăm cele trei puncte. 

Dacă a fost atmosfera asta cu Voluntari, ce o să fie peste câteva zile cu FCSB... 

Rotaru promite spectacol la meciul cu FCSB

(n.r. despre meciul cu FCSB) Reghe va juca cu cea mai bună echipă. Nu se pune problema să se menajeze vreun jucător. Nu o să dăm şansa la locul locul doi la şansa de Cupa Romaniei. 

Nu trebuie să ne gândim la titlu, dar ne gândim la locul doi în momentul acesta. 

Mă interesează să facem spectacol cu FCSB, să fie un stadion care efectiv să explodeze, la figurat, bineînţeles. Cel mai bun să câştige şi aceia să fim noi”, a spus Mihai Rotaru, potrivit OrangeSport.

În manșa tur, pe Arena Națională, oltenii s-au impus cu scorul de 0-2, prin golurile marcate de Ivan (penalty, '45+1) și Bic ('74).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!