Mihai Rotaru l-a reclamat pe Mihai Stoica la FRF: ”Nu este drept pentru celelalte competitoare”

Mihai Rotaru FCSB Mihai Stoica Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 14:58
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 14:58

Mihai Rotaru continuă ”războiul” cu Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, cu care a avut un schimb de replici în ultima perioadă în spațiul public.

Finanțatorul Universității Craiova nu este de acord cu faptul că oficialul de la FCSB lucrează, în paralel, ca expert TV la Orange Sport, și consideră că acest lucru poate fi considerat un avantaj pentru vicecampioana României.

Mihai Rotaru: ”Am ridicat această problemă la FRF. Nu s-a făcut nimic”

„Nu avem niciun meci cu Meme Stoica. Am spus părerea noastră, am spus și părerea altora care activează în fotbal. Dacă mă întrebați, niciun conducător de club nu ar avea ce să caute ca angajat permanent, analist TV, la o emisiune cu profil sportiv. Nu este drept pentru celelalte competitoare.

Ai un instrument în plus, pe care celelalte competitoare nu îl au. Federația trebuie să intervină aici. Este un avantaj care i se face FCSB-ului. Pentru că poate să spună orice prostie care va fi preluată imediat preluată de toată lumea. Automat, asta este manipulare”, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Mihai Rotaru l-a reclamat pe rivalul său la Federația Română de Fotbal, de unde nu ar fi primit, până acum, niciun răspuns oficial. Acesta crede că niciun angajat de club din Superligă nu ar trebui să lucreze în paralel ca expert TV.

„Nu merge. Facem și noi analize TV și ne ținem partea echipei noastre. El nu are cum să fie obiectiv. Noi am ridicat problema la FRF cu foarte mult timp înainte. Dar nu s-a făcut nimic deocamdată. 

O să verificăm statusul acestei inițiative la ceea ce înseamnă federație. Pentru că ar trebui introdus în regulamente, ceea ce înseamnă Ligă. Tocmai că este greu cu el, de asta luăm măsuri”, a mai spus finanțatorul Craiovei.

VIDEO - Eugen Neagoe, la conferința de presă

FCSB - Universitatea Craiova 1-1, derby-ul etapei cu numărul 26

În urma acestui rezultat, FCSB a ratat șansa de a se apropia la doar cinci puncte de liderul Farul Constanța, care a câștigat pe teren propriu cu Petrolul, 2-0. Vicecampioana a rămas la șapte puncte în spatele echipei lui Gică Hagi, cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat.

Pe locul doi este CFR Cluj, care are 53 de puncte, în urma victoriei cu FC Argeș, scor 3-1. În etapa următoare, FCSB se va deplasa la Pitești, unde o va întâlni chiar pe FC Argeș, iar Universitatea Craiova, care a rămas pe locul cinci, cu 45 de puncte va juca tot în deplasare, cu FC Argeș.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!