Mihai Rotaru i-a stabilit soarta lui Constantin Gâlcă, înaintea barajului pentru cupele europene

Universitatea Craiova Constantin Galca Mihai Rotaru Superliga Costel Gâlcă / Foto: Gabi Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2024, 09:06
Data actualizarii: Vineri 24 Mai 2024, 09:09

Universitatea Craiova și U Cluj se confruntă în barajul pentru Conference League, partida urmând să se dispute în Bănie, duminică, 26 mai.

Mihai Rotaru a vorbit despre importanța partidei, explicând care va fi soarta lui Constantin Gâlcă în funcție de rezultatul din meciul cu U Cluj.         

"Nu, nu vor fi repercusiuni, dar trebuie să câștigăm acest baraj. Nu vor fi repercusiuni, pentru că nu e normal. El și-a asumat locul doi, dar nu a fost un obiectiv în contract. Nu se pune problema. Acest meci nu trebuia să aibă loc, locul 3 cu locul 10 dăm baraj.

Vorbim despre transferuri după meciul de duminică, totul depinde de acest meci.

Una e să știi că mergi pe mai multe fronturi, alta e să nu mergi. Noi ne uităm deja după jucători, am primit fișa cu jucătorii pe care îi vrea antrenorul. Domnul Gâlcă a început să vină cu propuneri, deci la veniri lucrăm.

Nu avem niciun jucător din România pe listă. Avem din Portugalia, Croația, nu din România. Cel puțin nu jucători consacrați din România, ne uităm la juniori de 16, 17 ani", a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport. 

Sorin Cârțu ar putea reveni la Universitatea Craiova

Patronul Universității Craiova a refuzat să ofere un răspuns concret, însă a lăsat de înțeles că și-ar dori ca Sorin Cârțu să revină în cadrul clubului după o pauză de doar un an.

 , a spus Rotaru, la Prima Sport.

Întrebat dacă Sorin Cârțu ar urma să ocupe aceeași funcție, cea de președinte, Rotaru a răspuns: "Nu știți că nu scoateți de la mine? Nu discutăm acum".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!