Mihai Rotaru, euforic după ce Universitatea Craiova a terminat pe 3: "Șanse mari să fim campioni dacă facem asta"

Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / Foto: PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 23:18
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 23:19

Universitatea Craiova a câștigat contra lui Sepsi, scor 3-2, în ultima etapă din play-off, iar oltenii au încheiat pe locul 3, care duce la barajul pentru Conference League.

Universitatea Craiova a încheiat play-off-ul cu 44 de puncte, la două lungimi sub a doua clasată CFR Cluj. Oltenii aveau nevoie de un pas greșit al lui CFR Cluj pentru a fi vicecampioni, însă formația din Gruia a spulberat Farul Constanța, scor 5-1.

Mihai Rotaru, euforic după ce Universitatea Craivoa a terminat pe 3

După meci, Mihai Rotaru și-a felicitat echipa, în special pe antrenorul Costel Gâlcă, care a înregistrat 4 victorii, o remiză și un eșec de când a preluat Universitate Craiova.

  • Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova / Foto: PRO TV

Patronul Universității Craiova l-a lăudat și pe puștiul Ștefan Bană (19 ani), care a marcat contra lui Sepsi și este deja asemănat de Rotaru cu Valentin Mihăilă.

"Mă bucur pentru băieți, pentru Costel. A scos o medie de 2,16 puncte de când a venit. În play-off! E o medie extraordinară de puncte! E o medie care te face campion. Dacă păstrăm media asta, avem șanse mari să fim campioni.

Am sperat la locul 2, fără discuție, dar ce să comentez? N-am urmărit meciul CFR - Farul. Cel mai urât ar fi fost să câștige Farul, iar noi să nu câștigăm.

Locul 3 îndulcește puțin amarul. Aveam o Cupă a României, care era obiectivul, și podiumul. Cupa nu am luat-o, dar am prins podiumul. Ar fi fost frumos să prindem după 4 ani poziția de vicecampioană, dar asta e istoria.

Bană e la noi de la 10-11 ani, un jucător care acum scoate capul. Trebuie să le dăm încredere, continuitate și să avem grijă de ei. Mihăilă a venit la pauză, m-am văzut cu el. I-am zis: 'A venit cocoșatul ăla ca și tine'. Imediat a dat gol, iar Mihăilă a zis că el e de vină, că e norocos. Seamănă cu Mihăilă, n-are viteza lui, dar explozia o are, tehnică foarte bună. Și au ceva în comun: cocoașa! Amândoi au fost cocoșați, Bană încă mai e puțin", a spus Rotaru, la Prima Sport.

Clasamentul din play-off

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!