Andrei Ivan a anunțat că vrea să plece de la Universitatea Craiova! Reacția lui Mihai Rotaru: ”Este o probabilitate!”

Andrei Ivan Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Mai 2024, 22:25
Data actualizarii: Joi 23 Mai 2024, 22:25

Universitatea Craiova se pregătește să dispute cel mai important meci al sezonului, barajul cu Universitatea Cluj pentru participarea în preliminariile Conference League.

Reacția lui Mihai Rotaru, după ce Andrei Ivan a spus că vrea să plece de la Universitatea Craiova

Cu doar trei zile înainte de cel mai important meci al sezonului pentru Universitatea Craiova, Andrei Ivan a făcut un anunț important în legătură cu viitorul său. Atacantul a declarat că își dorește să părăsească gruparea din Bănie.

Mai am trei ani de contract cu Universitatea Craiova. (N.r. Ai vrea să pleci?) Da, oriunde”, a spus Andrei Ivan înaintea meciului.

Întrebat despre o eventuală plecare a lui Andrei Ivan de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru a refuzat să vorbească prea mult pe acest subiect, având în vedere importanța meciului cu Universitatea Cluj, însă a dat de înțeles că oricare dintre jucătorii oltenilor ar putea pleca dacă la adresa clubului vor veni oferte importante.

Nu discutăm despre plecări înainte de terminarea sezonului. Cel mai important meci al sezonului este peste trei zile și nu discut despre plecări. Vom vedea ce se va întâmpla și cu Ivan, și cu Mitriță, și cu Bancu și cu Screciu, cu oricine. Există o probabilitate pentru fiecare jucător să plece, dar nu discutăm acum.

Tot planul îl vom face după meciul de duminică. Toate depind de meciul de duminică. Una e să știi că mergi și în Europa, alta e să te axezi doar pe campionat și Cupă”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Alexandru Crețu și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova

De altfel, Rotaru a transmis că oltenii au făcut deja primele mutări pentru a pregăti următorul sezon. Lui Alexandru Crețu i-a fost prelungit contractul, iar Costel Gâlcă a început deja să propună jucători.

Lui Crețu i-a fost prelungit contractul, a semnat pe încă trei ani, îi expira contractul în vara asta. Cu toate că a avut oferte din campionatul românesc, mai bune din punct de vedere financiar, a zis că vrea să stea aici. Apreciez mult faptul că și-a dorit să rămână în continuare. Avea opțiune din partea clubului, dar nu îmi place să fac cu forța. (...)

Și noi ne uităm stânga-dreapta, avem un număr de poziții pe care vrem să le întărim. Am primit lista cu posturile pe care și le dorește, a început să vină cu propuneri de jucători. În acest moment, nu avem niciun jucător din România pe listă. Avem din Portugalia, Croația, dar din România nu avem niciun jucător consacrat din România”, a mai spus acționarul Universității Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!