Mihai Rotaru a pus ochii pe noul star al lui Hagi! Oferta pe care i-a pus-o pe masă „Regelui”

Mihai Rotaru Adrian Mazilu Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 15:38
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 15:40

Mihai Rotaru a dezvăluit că a făcut o ofertă pentru unul dintre cei mai talentați tineri jucători din curtea lui Gică Hagi.

Adrian Mazilu, jucătorul de 17 ani al Farului Constanța, a fost la un pas de Universitatea Craiova, însă mutarea a picat, deoarece constănțenii au considerat că oferta oltenilor este prea mică.

Finanțatorul Craiovei, Mihai Rotaru, a dezvăluit că i-a pus pe masă lui Hagi o ofertă de 300.000 de euro pentru Mazilu, însă regele l-a refuzat.

„După finală i-am făcut o ofertă lui Gică de 300.000 de euro pentru Mazilu, dar nu a luat-o în calcul la vremea respectivă. Nu apăruse pe firmament, nu știa nimeni de Mazilu. Oferta a fost făcut anul trecut, în mai.

Nu am eu ochi, dar și dacă nu ai ochi îl vezi pe Mazilu. Zoli Iașko l-a sunat pe Ovidiu Costeșin după meciul nostru de acum, când am luat bătaie, și i-a spus «bine, mă, și voi doreați să ne dați 30.000 pe Mazilu». Și Ovidiu i-a zis «vezi că erau 300.000, nu 30.000»”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Adrian Mazilu a făcut pasul către prima echipa a Farului Constanța în vara anului 2022 și a adunat șase meciuri în tricoul dobrogenilor, reușind să numere două goluri.

  • 100.000 de euro este cota de piață a fotbalistului de bandă, potrivit transfermarkt.com
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!