VIDEO EXCLUSIV „Adrian Mititelu a spus că v-ar face cadou Peluza Sud”. Cum a reacționat Mihai Rotaru

Adrian Mititelu Mihai Rotaru Peluza Sud Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 09:34
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 09:49

Mihai Rotaru a reacționat, după ultimele declarații ale lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a demarat o acțiune împotriva fanilor săi. Oltenii nu vor primi bilete pentru meciul din Giulești, cu Rapid, iar omul de afaceri le-a transmis deja oamenilor săi să scoată echipa de pe teren în cazul în care va fi înjurat la această partidă.

„Adrian Mititelu a spus că v-ar face cadou Peluza Sud”. Cum a reacționat Mihai Rotaru

Mai în glumă, mai în serios, Mititelu s-ar fi arătat dispus să-i trimită pe fanii din Peluza Sud la rivala din oraș, Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a evitat să comenteze acest subiect și crede că, momentan, apele s-au liniștit în Bănie.

„Evit să discut despre ce spun alți conducători de fotbal. Doar dacă suntem agresați răspundem, nu este cazul aici, dar nu vreau să intru într-o polemică vizavi de suporteri, de peluze, de alte echipe. Nu contează că este echipa domnului Mititelu sau FCSB. 

Mai ales că în ultimul timp lucrurile s-au liniștit în Bănie, sau cel puțin asta e senzația mea. Evit să-mi dau cu părerea, sunt problemele domniilor sale și fiecare și le conduce după cum crede de cuviință”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea SuperFanii de pe SPORT.RO.

VIDEO - Mihai Rotaru, la emisiunea SuperFanii

Adrian Mititelu: „Ambii mei copii au plecat la București din cauza lor!” 

Ulterior, omul de afaceri a precizat că stadionul „Ion Oblemenco” va fi închis pentru fanii olteni pentru o perioadă nedeterminată. Mai mult, când a auzit că Peluza Sud vrea să-și facă apariția la meciul din deplasare cu Rapid, de pe 10 februarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, a anunțat că va scoate echipa de pe teren dacă el, sau un membru din familia sa, vor fi subiecții unor scandări sau afișe defăimătoare.

De altfel, acesta este motivul care a dus la situațiile tensionate între Adrian Mititelu și ultrașii olteni, după ce membrii Peluzei Sud au continuat să-l jignească, după cum a mărturisit patronul lui FCU Craiova, în direct pe PRO Arena

„I-am adus eu cu forța? Poate și din cauza lor... ei m-au instigat să refac echipa. Dar am avut o convenție, domnule Mironică, vă spun acum în premieră. Am avut convenție, ca în momentul în care echipa e în Liga 1, să nu mă mai înjure și să nu mă mai atace. Nu s-au ținut de ea, lucrurile au degenerat. 

Am plătit pentru asta, le-am dat și bani, le-am dat tot ce au vrut ei. Unii au confiscat această galerie și a devenit 'Afacerea Peluza Sud' pe cârca familiei Mititelu. Ei au înflorit și familia Mititelu a intrat în nenorociri. Știți ce probleme am eu în familie pentru chestia asta? Și ce reproșuri am... . Copiii mei au plecat în București din cauza lor. Ambii mei copii sunt în București acum, au plecat din cauza lor”, a declarat Adrian Mititelu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!