Liga 1

Mihai Rotaru a anunțat viitorul lui Reghecampf

Universitatea Craiova a ajuns la un egal și trei înfrângeri în ultimele patru etape.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 09 Decembrie 2021, 08:00
Data actualizarii: Joi 09 Decembrie 2021, 08:14

Forma proastă a echipei din Bănie părea că duce încet încet spre despărțirea de Laurențiu Reghecampf, dar se pare că nu este așa. Antrenorul ce a scris istorie pentru FCSB are toată susținerea patronatului clubului.

Cel puțin, așa susține Mihai Rotaru. Acesta a declarat că nu rezultatele sunt cele care pot schimba antrenorul de la echipa lui, ci lipsa unei filosofii.

Cred că aceste lucruri pot fi rezolvate începând din cantonamentul din iarnă. Prefer să construim pe un joc spectaculos, fără a avea punctele meritate. Jucătorii să fie mai concentrați pe faza defensivă.

(…) Din fericire, clasamentul nu se înjumătățește acum. Acum ar fi o misiune imposibilă să luăm titlul. Toată suflarea Universității Craiova trebuie să strângă din dinți și să luăm punctele din aceste trei meciuri.

După înjumătățire, dacă ajungi la 5 puncte, ești doar la mâna ta. Până anul trecut, cine intra pe primul loc în play-off câștiga campionatul. Anul trecut nu a mai fost așa.

O singură dată ne-am strâns mâna cu un antrenor din cauza rezultatelor. Nu rezultatul va schimba antrenorul la Craiova, ci lipsa unei filosofii. Sunt mulțumit de Reghecampf. Începutul acesta de campionat am pierdut 1-4 cu FCSB. Uitați-vă ce jucăm acum. Este un stres pentru antrenor”, a spus Rotaru al Digisport.

Modifică setările cookies