Liga 1

Mihai Iosif, pe făraș? Conducerea Rapidului a reacționat imediat

Mihai Iosif a reușit să promoveze Rapidul în Liga 1 și să ducă clubul giuleștean aproape de play-off, însă în presă au apărut informații referitoare la o eventuală demitere a sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 17:43
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 17:45

Laszlo Balint, care s-a despărțit astăzi de UTA Arad, ar fi considerat o soluție pentru banca Rapidului, însă Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, neagă că s-ar lua în calcul despărțirea de Mihai Iosif.

Daniel Niculae: "Nu se pune problema ca Mihai Iosif să plece de la Rapid"

"Referitor la situația lui Miță, nu cred că nu-și au rostul zvonurile momentan. Nu se pune problema de așa ceva. Atât timp cât va avea o schimbare la nivelul băncii tehnice, cu siguranță veți afla de la noi, de la site-ul clubului, nu prin diverse surse. Momentan nu se pune problema ca Mihai Iosif să plece de la Rapid. 

Trebuie să pregătească meciul de vineri, apoi urmează o săptămână încărcată, cu o etapă intermediară. Atenția trebuie îndepărtată către aceste meciuri, nu spre zvonuri. Nu se pune problema ca Mihai Iosif să plece de la Rapid. Punct!", a spus Daniel Niculae, la Digisport.

Rapid a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 și ocupă locul 7, cu 33 de puncte, la două lungimi în spatele ultimei poziții care asigură calificarea în play-off.

În runda următoare, Rapid va juca la Mediaș, contra lui Gaz Metan, vineri, de la ora 19:55.

  • Opt victorii, nouă remize și șase înfrângeri a înregistrat Rapid în primele 23 de etape din acest sezon, la revenirea în Liga 1
Modifică setările cookies