Revenire de SENZATIE in Liga 1! Mihai Costea, aproape sa semneze cu o echipa de playout! Anuntul antrenorului

Revenire de SENZATIE in Liga 1! Mihai Costea, aproape sa semneze cu o echipa de playout! Anuntul antrenorului

Echipa antrenata de Emil Sandoi, Chindia Targoviste, a disputat un amical impotriva celor de la Academica Clinceni, scor 1-1.

In aceasta partida a evoluat si fostul jucator de la Universitatea Craiova si FCSB, Mihai Costea, care a fost pe teren timp de 35 de minute. 

Intr-un interviu acordat celor de la ProSport, Emil Sandoi a transmis care e situatia actuala a lui Mihai Costea si de ce se antreneaza cu Chindia Targoviste. Emil Sandoi a mai lucrat cu Mihai Costea in perioada cand acesta evolua la nationala de tineret.

"Nu am mai lucrat de mult timp cu Mihai, de la nationala de tineret, insa l-am mai urmarit la Craiova. El mi-as spus ca are unele discutii cu formatii din Golf, e adevarat ca este in urma cu pregatirea, o sa vedem ce se intampla in perioada urmatoare, ce vrea si el si o sa luam o decizie. Imi aduc aminte ca Mihai avea calitati deosebite si poate fi un castig, meciul cu cei de la Clinceni nu poate fi edificator, chiar mi-a zis ca nu este pus la punct fizic", a declarat Emil Sandoi. 

In amicalul dintre Targoviste si Clinceni, formatia Ilfoveana a utilizat in teren un alt fost atacant de la FCSB, pe Raul Rusescu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies