Gigi Becali FCSB Superliga Gigi Becali

Mesajul negru al lui Gigi Becali de Revelion! Patronul FCSB-ului a anunțat Apocalipsa 

Mesajul lui Gigi Becali la trecerea dintre ani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 20:23
Data actualizarii: Vineri 31 Decembrie 2021, 20:38

Gigi Becali a avut un 2021 profitabil. Prin vânzarea lui Dennis Man (23 ani) și Olimpiu Moruțan (22 ani) la Gatalasaray și Parma a încasat aproape 20 de milioane de euro. De altfel, Dumitru Dragomir a dezvăluit că omul de afaceri și-a mai adăugat câteva zeci de milioane de euro la avere prin vânzarea de terenuri. 

Însă, la trecerea dintre ani, Gigi Becali nu a avut un mesaj pozitiv. Patronul FCSB-ului a vorbit despre semnele globale care conduc la Apocalipsă și a precizat că singura salvare este Dumnezeu. 

Becali: „Bă, fără Hristor nu poți să faci nimic!”

„Sfârșitul va veni. Nu e încă. Zice că atunci când va veni Hristos tatăl cel ceresc, când veți vedea mlădița de smochin înverzită. Se referă la semne. Semnele nu sunt de sfârșit. Și dacă avansează știința cum a avansat acuma, că acuma face totul prin imaginațiune, virtual, dacă avansează așa poate peste 30-40 de ani. Ți-am zis că tu o să vezi, toate o să fie. Vezi, eu nu se știe dacă mai prind, nu? Dar așa cred eu că va fi, în 30-40 de ani. Așa văd eu. Doamne, iartă-mă, că sunt prea mic să fac prorocii.

Așa văd. N-ai văzut că americanii, care sunt cei mai puternici, bogați și savanți, de ce nu opresc ei uraganul care au murit mii de oameni? Păi dacă sunt cei mai deștepți de ce au murit la ei un milion? Bă, fără Hristos nimic, nu poți să faci nimic nimic. Că el e creatorul, Dumnezeu. Toate prin el se fac. Toate se fac numai prin el”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!