Mesajul misterios al lui Reghe dupa ce Rachita a devenit secund la nationala: "Acum inteleg multe!" Ce a spus antrenorul Stelei

Mesajul misterios al lui Reghe dupa ce Rachita a devenit secund la nationala: "Acum inteleg multe!" Ce a spus antrenorul Stelei

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, a reactionat dupa evenimentele din ultimele zile cand Florin Marin, fostul secund al nationalei, a ajuns la Astra iar locul la nationala i-a fost luat de catre Vivi Rachita.

Aflat in conflict deschis cu Victor Piturca, Laurentiu Reghecampf a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj misterios: "Hahaha! Acum inteleg multe! Totusi, mult noroc...".

Reghecampf face referire la declaratia data de Vivi Rachita in urma cu o saptamana in mijlocul razboiului declaratiilor intre el si Victor Piturca: "Cand se intampla se mai pierdem un meci si vin altii sa le dea lectii asta este ceva ce sta in gena noastra, a romanilor. Dupa razboi multi viteji se arata. Nu se compara echipa nationala cu o echipa de club. Sunt alte strategii, alt program, alte metode de recuperare. Medicamentatia este diferita, pentru ca meciurile se joaca la distante foarte mari de timp. Eu sper ca tot fotbalul romanesc sa fie la fel de profesionist asa cum este la echipa nationala” spunea Rachita la Sport Total FM.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Rata cazurilor de COVID-19 în Capitală, sub 1 la mie. Toți elevii s-ar putea întoarce de miercuri în bănci
BRAT
Modifică setările cookies