Mesajul lui Reghe pentru jucatori dupa ce Becali a decis transferul lui Neagu: "Suntem niste sclavi bine platiti!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 18:52

	Mesajul lui Reghe pentru jucatori dupa ce Becali a decis transferul lui Neagu: "Suntem niste sclavi bine platiti!"

►TRIO pentru RIO: Ibra, Chiriches si Gerrard! Vineri de la 19:00, comentam in direct la Sport.ro: Romania – Ucraina, Irlanda – Suedia (LIVE AICI) si Anglia – Moldova (LIVE AICI)

Laurentiu Reghecampf nu se gandeste sa plece de la Steaua, chiar daca, in ultimele zile, transferurile decise de Becali din inchisoare au provocat tensiuni la echipa.

Reghe a acceptat situatia si chiar s-a declarat multumit de modul in care au decurs lucrurile cu o zi inainte ca Steaua sa trimita lista de jucatori la UEFA.

"Nu a fost nimic adevarat, nu am vrut sa plec. Noi am fost la patron, am obtinut ce ne-am dorit. Plus ca eu intotdeauna am spus ca la Steaua patronul decide totul."

"Le-am si spus jucatorilor ca suntem ca niste sclavi foarte bine platiti, am facut o gluma. Suntem angajati si trebuie sa ne comportam ca atare. E normal ca patronul sa decida."

"Eu am spus ca Neagu a avut o evolutie mai slaba anul trecut, dar am si spus ca este un jucator tanar de perspectiva. Prioritatea noastra era sa aducem un atacant si un fundas central, am cerut să merg la patron pentru a regla niste chestii cu el, dar nu s-a pus problema ca eu sa nu-l doresc pe Neagu", a declarat Reghecampf la DigiSport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT