Vaslui face 4 transferuri in doua zile! Un dinamovist si un croat au semnat astazi! Urmeaza sa vina doi atacanti:

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Septembrie 2013, 18:46

	Vaslui face 4 transferuri in doua zile! Un dinamovist si un croat au semnat astazi! Urmeaza sa vina doi atacanti:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Vaslui a facut astazi doua transferuri. Presedintele clubului, Dragos Iftimie, a anuntat oficial achizitionarea lui Igor Prahici si Nicolae Musat. Cei doi jucatori au semnat pentru trei sezoane.

"Am reusit astazi sa ne intelegm cu jucatorul croat Igor Prahici, dar si cu fostul jucator al echipei Dinamo Bucuresti, Nicolae Musat. Cei doi au semnat cu noi contracte pentru o perioada de trei ani. Sunt doua achizitii bune, care speram ca ne vor ajuta in actuala editie de campionat", a spus Iftimie.

Presedintele Vasluiului a anunta inca doua transferuri care se vor realiza joi. Este vorba de doi atacanti: "Speram ca maine (n.r. - joi), sa mai semneze inca doi jucatori cu noi, daca nu, macar unul. Sunt doi atacanti care vin strainatate. Nu va pot da inca nume pana nu semneaza. Pot sa va spun doar ca sunt doi atacanti pe care noi ii dorim".

Igor Prahici are 26 de ani, a fost international de tineret croat si a mai evoluat la Varteks, Sloboda Varazdin, Sedan, Istra 1961 si Zadar.

Nicolae Musat are 27 de ani si a evoluat de-a lungul carierei la Dinamo Bucuresti, CS Otopeni, Astra Ploiesti, Universitatea Cluj, Unirea Urziceni si Kazar Lankaran.

De la investiții la consum bazat pe credite și de la alimentară și aprozar la hipermarketuri. România, în trei decenii
BRAT