Gigi Becali Laurentiu Reghecampf Steaua Liga 1

Mesajul lui Reghe pentru Gigi Becali, dupa 2 ani petrecuti la Steaua! Ce s-ar fi intamplat daca echipa mergea direct in Liga

Vezi ce a declarat Reghe inainte de plecare si cum a fost primit la arabi - CLICK AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Mai 2014, 09:20
Data actualizarii: Vineri 30 Mai 2014, 09:30

Antrenorul Stelei nu regreta faptul ca a plecat de la Steaua ci doar ca nu i-a avut pe Gigi Becali si pe Mihai Stoica aproape in ultimul an, cand cei doi au fost bagati la inchisoare dupa ce au primit condamnari cu executare.

"Nu am sa-i fac niciun repros lui Gigi Becali. A fost, este si va ramane familia mea. Ne-am ajutat si ne-am respectat enorm. Am plecat pentru ca fotbalul se joaca la fel peste tot, presiunea e aceeasi peste tot la nivel inalt. Am preferat sa merg la Al-Hilal decat sa merg in Europa, la o echipa fara buget si sa ma bat la retrogradare pe un salariu derizoriu. Deci am ales sa fac performanta pe bani multi", a spus Reghecampf pentru cotidianul tiparit al Gazetei Sporturilor.

Acesta a vorbit si despre relatia sa cu Mihai Stoica, cel care nu l-a vrut la Steaua la inceput. "Nu i-am reprosat asta niciodata. M-am gandit ca daca omul este langa mine, e important sa aiba incredere in mine si in sotia mea. Totusi, ma bucur si am aceasta satisfactie, ca si-a dat seama cine sunt", a spus fostul antrenor al Stelei.

Ce a schimbat la Steaua: "Mi-a fost greu sa schimb mentalitatea jucatorilor. La Steaua se pierduse spiritul de invingator, care e vital la o echipa mare. Am schimbat totul la Steaua, de la cum se poarta jucatorii la ideile lor despre viata si despre pregatire".

Daca Steaua ar fi fost calificata direct in Liga: "Daca era asa, faceam pasul cel mare, spre o echipa cu nume".

Cum i-a motivat pe jucatori:
"Am inceput asa cum am crezut eu, prin incredere, atmosfera frumoasa, sa fim prieteni. Apoi am trecut la nivelul urmator, petreceri, gratare, filmuletele mele la care muream toti de ras, vitamine si asa mai departe. Fara munca dusa la extrem nu poti face performanta".

Modifică setările cookies