VIDEO Mesajul lui Luca Mihai, jucătorul dus de urgență la spital după meciul cu Dinamo: "Haideți să jucam fotbal cu zâmbetul pe buze

Luca Mihai Dinamo Poli Iasi Superliga
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 14:50
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 14:50

Luca Mihai (20 de ani) a fost accidentat grav în partida dintre Dinamo - Poli Iași, scor 1-0.

Mijlocașul lui Poli Iași a fost lovit în zona capului de către Josue Homawoo, fundașul "câinilor", care a avut o intervenție tare din spate.

Fotbalistul moldovenilor s-a prăbușit pe gazon și a rămas nemișcat timp de câteva minute. Medicii au intervenit de urgență și i-au acordat primul ajutor.  După o mască cu oxigen i-a fost administrată, Luca Mihai a fost transportat pe targă până la ambulanță, apoi a fost dus de urgență la spital, unde medicii au constatat că fotbalistul are timpanul spart.

Tatăl lui Luca Mihai a postat un video cu starea de sănătate a fotbalistului

Sâmbătă, 20 aprilie, la aproape o săptămână după incident, tatăl fotbalistului a postat un videoclip pe rețeaua de socializare Facebook, arătând că fiul său este bine, și începe recuperarea.

În acel videoclip, Luca Mihai a transmis un mesaj încurajator colegilor săi, alături de actualizări privind starea lui de sănătate.

"Salut băieți, gata, eu sunt acasă, astăzi îmi încep recuperarea, totul va fi bine, am să lupt, la fel cum o să luptati și voi astăzi în teren, 100%, ca să luam cele trei puncte.

Sunt mândru de voi, vă multumesc pentru toate mesajele și cel mai important lucru pentru mine astăzi este să încercam sa ne respectam adversarii. Asta e cel mai important lucru." a spus fotbalistul, pentru colegii săi.

În continuarea videoclipului, Luca a vorbit în limba engleză, cu speranța ca mesajul său să ajungă la o scară cât mai largă.

"Cel mai important lucru pentru mine este să ne respectam oponenții, și să dam tot ce putem mai bun din noi, cu un zâmbet pe buze, cum ne spune antrenorul nostru, fiindcă muncim foarte mult, foarte mult, ca să putem fi unde suntem astăzi.

Haideți să jucam fotbal cu zâmbetul pe buze și cu fericire în suflet, fiindcă ăsta este cel mai important lucru, așa vom lua cele trei puncte astăzi. Trebuie să jucăm cu personalitate și curaj. Haideți baieți!" a concis Luca Mihai.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!