Mesaj pentru Reghe si fanii Stelei de la inlocuitorul lui Chiriches: "Dati-mi mai mult credit, vreau sa ajung titular incontestabil"

Autor: Sport.ro
Joi 29 August 2013, 08:14

	Mesaj pentru Reghe si fanii Stelei de la inlocuitorul lui Chiriches: "Dati-mi mai mult credit, vreau sa ajung titular incontestabil"

Tragerea la sorti pentru grupele Ligii Campionilor ora 18.45, IN DIRECT la Sport.ro si pe www.sport.ro

Florin Gardos i-a luat locul lui Chiriches in echipa de start a Stelei in dubla cu Legia. Fundasul de 24 de ani a avut evolutii sigure si e convins ca in scurt timp le va castiga increderea fanilor.

"Cred ca ar trebui sa primesc mai multa incredere, credit, si din partea presei, dar si din partea unora care comenteaza. Pana la urma cred ca in meciurile decisive s-a putut conta pe mine, chiar daca am facut greseli in alte jocuri."

"In partidele cu Ajax am fost in teren si in meciurile cu FC Copenhaga ma fost in primul 11, iar acum in aceasta dubla, din nou. Antrenorul s-a putut baza pe mine."

"Plecarea lui Chiriches e clar o mare oportunitate pentru mine. Eu mi-am dorit tot timpul sa joc, cand am intrat pe teren am incercat mereu sa evoluez cat mai bine, cateodata am reusit, cateodata poate nu. Sper sa profit de sansa aceasta si sa raman titular incontestabil.", a declarat fundasul Stelei in ProSport.

Gardos are o singura dorinta inainte de tragerea la sorti pentru grupele Ligii Campionilor: "As vrea foarte mult sa fim in grupa cu Real Madrid. E o echipa cu care am tinut de cand eram copil si mi-ar placea sa intalnesc acum, ca jucator, aceasta formatie de top."

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT