In 5 zile se naste o noua echipa in Ghencea: Steaua ia 20 de jucatori pentru grupele Champions League!

Joi 29 August 2013, 07:32

	In 5 zile se naste o noua echipa in Ghencea: Steaua ia 20 de jucatori pentru grupele Champions League!

► IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro: vineri 20:30 ”Atentie, baieti rai!” si sambata 20:00 “Bataie ca-n filme!”

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Steaua se pregateste de Liga Campionilor si pentru asta trebuie sa isi rezolve o conditie esentiala pe care o pune UEFA pentru participarea in grupe.

Fiecare din cele 32 de cluburi participante trebuie sa isi inscrie si echipa U19, pentru o competitie care debuteaza in aceasta toamna: UEFA Young League.

Pentru Steaua, solutia vine de la Academia Hagi, care va asigura un lot de 20 de jucatori, ce urmeaza sa fie adusi in Ghencea sub forma de imprumut, anunta cotidianul Gazeta Sporturilor.

Pe lista se regasesc jucatori care evolueaza pentru nationalele de juniori, ca Hodorogea, Toriste, Tudoran, Ludusan, dar si Razvan Marin, fiul fostului stelist Petre Marin.

Afacerea este una avantajoasa pentru ambele parti. Steaua isi rezolva problema echipei de juniori, in timp ce Hagi isi poate expune pustii intr-un mediu cum nu se poate mai bun.

Adversarele Stelei U19 din grupa UEFA Young League sunt aceleasi ca si pentru echipa mare. Steaua trebuie sa trimita lista de jucatori la UEFA pana pe 3 septembrie.

BRAT