Andrei Ionescu Ifeanyi Emeghara radu paligora Steaua Superliga

Medicul Stelei: "Emeghara revine in retur!" VEZI cat mai sta A.Ionescu!

Medicul echipei Steaua Bucuresti, Radu Paligora, a declarat, marti, ca perioada de recuperare prin care trece fundasul nigerian Ifeanyi Emeghara decurge normal si nu se pune problema ca jucatorul sa fie nevoit sa-si incheie cariera din cauza accidentarilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Octombrie 2009, 14:54
Data actualizarii: Marti 27 Octombrie 2009, 15:00

"Emeghara este un jucator care a lipsit un an si sapte luni. El trebuie sa treaca printr-o perioada intermediara de minim o luna, sa se antreneze cu ceilalti colegi ai lui. Emeghara are doua saptamani de antrenamente alaturi de lotul stelist in care nu a pierdut nicio sedinta de pregatire. Nu sunt probleme legate de starea genunchilor lui. Nu se pune problema ca el sa se lase de fotbal", a spus Paligora.

Medicul stelist considera ca Emeghara va ajunge in forma sportiva maxima la inceputul returului sezonului 2009/2010, dar este posibil ca jucatorul sa evolueze inca de saptamana viitoare pentru echipa a doua a clubului. "Dupa parerea mea, el va ajunge la parametri optimi de pregatire dupa perioada de iarna. I-am monitorizat si problema lui cardiaca si starea e perfecta. Si latura psihica trebuie luata in considerare dupa o absenta asa mare. El s-ar putea sa joace si saptamana viitoare pentru echipa a doua a clubului", a mai spus medicul stelist.

Paligora a precizat ca mijlocasul Andrei Ionescu va reveni la antrenamente alaturi de coechipierii sai saptamana urmatoare. "Andrei Ionescu este intr-un proces de refacere. A avut o atela speciala. El a inceput deja alergarile si de saptamana viitoare va putea sa se alature celorlalti jucatori stelisti la antrenamente", a explicat el.

Fundasul nigerian Ifeanyi Emeghara a lipsit un an si sapte luni de la antrenamentele echipei dupa accidentari suferite la ambii genunchi. El a fost operat in Italia, la Bologna, si a revenit la antrenamentele echipei de doua saptamani.

Mijlocasul Andrei Ionescu s-a accidentat cand a evoluat pentru nationala de tineret a Romaniei, in urma cu doua saptamani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!