"Meciul cu Schalke a fost un accident, baietii au demonstrat asta!" Cui ii dedica Reghe victoria cu Botosani:

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Septembrie 2013, 19:18
"Meciul cu Schalke a fost un accident, baietii au demonstrat asta!" Cui ii dedica Reghe victoria cu Botosani:

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

"Am intalnit o echipa buna, care a jucat foarte bine azi, s-au aparat bine, au iesit pe contra si au avut ocazii. Dar noi am condus cu 2-0 si am ratat, Stanciu a ajuns la a sasea bara. Apoi ei au marcat si, ajutati de public, ne-au pus probleme. Eu cred ca Steaua a dat dovada de maturitate si s-a vazut pana la sfarsit. Nu s-au relaxat, asta spun cei care nu au treaba cu fotbalul. Toate echipele sunt puternice, e normal ca echipa gazda sa puna presiune daca revina de la 0-2. Ma bucur ca jucatorii au trecut peste meciul de Champions League, era important sa castigam. Asa se castiga un campionat, pentru noi meciul cu Schalke a fost un accident, era normal sa intre baietii cu ambitie mare. Nu trebuie sa uitam obiectivul: titlul 25, asta e prioritar", a declarat Reghe la Digi. 

Reghe e in continuare nemultumit de programarile LPF pentru ca Steaua are doua meciuri in minus si nu poate lua avans in clasament fata de rivale.

"Daca jucam acele restante eram deja pe primul loc la distanta mare de locul 2. Sunt suparat ca trebuie sa jucam etapa de etapa si sa fim pe locurile 2,3,4 si nu pe 1 asa cum ne dorim. Dar asta e situatia, o luam ca atare."

Reghe nu a uitat de recentele scandaluri, in care sotia sa a fost jignita iar el a fost criticat dur de Anghel Iordanescu. "Nu suntem tensionati, trebuie sa ne obisnuim cu critica, asa e in Romania. Incerc sa nu iau in seama declaratii si ce se discuta despre echipa noastra. Sunt multumit de Steaua iar in seara aceasta dedicam victoria barbatilor adevarati, stiti la ce ma refer, patronului si sotiei mele!"

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT