Omul care a facut TOTUL pentru Reghe isi anunta plecare de la Steaua! Primul jucator care NU accepta sa mai ramana din vara

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Septembrie 2013, 13:46

	Omul care a facut TOTUL pentru Reghe isi anunta plecare de la Steaua! Primul jucator care NU accepta sa mai ramana din vara

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

A acceptat sa joace fundas dreapta, chiar daca postul sau de baza era in centrul liniei de mijloc, a inteles ca nu le poate lua fata lui Bourceanu si Pintilii, iar acum crede ca trebuie sa faca pasul urmator in cariera.

Andrei Prepelita nu va accepta propunerea de prelungire a contractului cu Steaua, anunta Fanatik. Jucatorul adus de la Craiova acum doi ani nu mai are de gand sa continue in aceleasi conditii salariale, iar semnalele pe care le-a primit din partea clubului nu-l conving sa-si schimbe perspectivele.

"Am venit la steaua cu inima deschisa, pentru echipa asta mi-am pus in cap toata Craiova. Daca imi propun acelasi salariu, asa cum se pare ca vor face, e mai bine ca in vara sa ne strangem mana si sa ne despartim", a spus Prepelita conform sursei citate.

In acest moment, fostul capitan al Universtitatii are un salariu de 11.000 de euro pe luna in Ghencea.
 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT