Liga 1

May Mahlangu, chemat sau autopropus la Dinamo? Fotbalistul ar putea reveni în România

May Mahlangu ar putea reveni la Dinamo.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 17:43
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 17:53

Dinamo ar putea primi ajutorul lui May Malanghu în încercarea de a se salva de la retrogradare. Fotbalistul din Africa de Sud este liber de contract după despărțirea de Ordabasy și pare disperat să revină în România.

De altfel, Malanghu a recunscut deja că este dispus să e întoarcă la clubul pentru care a evoluat între 2016 și 2018.

  • May Mahlangu, chemat sau autopropus la Dinamo? Fotbalistul ar putea reveni în România

"Mă antrenez singur. Caut un club care să mă aprecieze. Am oferte, dar momentan nu sunt acolo unde mi-aș dori. E posibil să revin la Dinamo, de ce nu? Mi-ar plăcea să mă întorc în România. Familiei mele îi place mult acolo deoarece România este o țară caldă, cu o cultură frumoasă.

Dinamo e viață, e totul. Sunt mândru ca am dat tot pentru această echipă și îmi pare rău că are probleme. Mie îmi plac provocările, despre asta e fotbalul până la urmă", a spus Mahlangu, conform Digisport.

Totuși, nu este încă clar dacă Dinami îl vrea pe Malanghu sau invers. Fotbalistul este în prezent liber de contract, dar nu a avut un sezon prea bun. În sezonul precedent, a jucat doar patru meciuri pentru Ordabasy, trei în campionat și unul în preliminariile Europa League, chiar împotriva lui FC Botoșani, meci în care a reușit să marcheze.

Astfel că, pare mai mult că Malanghu este disperat să aibe parte de o nouă provocare și să revină la Dinamo, fiind conștient că Dinamo ar semna orice fotbalist dornic de transfer în acest moment.

”E o mare onoare să fiu contactat de Dinamo București. Știu situația de la club. Sunt dispus să ajut această echipă”, a postat recent May Malanghu pe Instagram. Astfel că, unii suporteri speculează că în realitate aceata este doar o metodă prin care acesta se autopropune la echipă.

Mai mult, Malanghu a pus și o poză în care pare că se află într-o videocoferință cu Dario Bonetti și cu încă o persoană ce ar putea fi agentul său.

Helsingbiorgs (130 de meciuri/8 goluri), Ordabasy (60/4), Goteborg (30/8), Kpnyaspor (10/1) și Ludogorets (7/1) sunt celelalte echipe din cariera lui. La Dinamo a jucat 71 de meciuri, în care a reușit 4 goluri și 3 pase de gol.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies