Massone surprinde in presa italiana: "Juniorii romani, mai valorosi decat cei din Italia!" Primii doi jucatori pe care vrea sa-i vanda pe bani multi:

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Februarie 2015, 11:45

	Massone surprinde in presa italiana: "Juniorii romani, mai valorosi decat cei din Italia!" Primii doi jucatori pe care vrea sa-i vanda pe bani multi:

Angelo Massone, noul patron al clubului Ceahlaul, e convins ca afacerea gandita de el in fotbalul romanesc va fi foarte profitabila.

Massone e hotarat sa faca din Ceahlaul un club care sa produca jucatori pentru campionatele din vest. Intr-un interviu acordat jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Massone spune ca juniorii romani sunt mai talentati decat cei italieni.

Ceahlaul si-a masurat puterile cu Lazio Primavera la finalul lunii trecute, iar meciul a fost castigat de nemteni cu 3-2.

"Nivelul jucatorilor este foarte ridicat, in special la nivel de juniori. In multe cazuri, nivelul este mai ridicat fata de cel din Italia. Un singur exemplu va dau: am jucat de curand un amical cu Lazio si am inceput cu un junior nascut in '99 care este monitorizat de Arsenal.", a declarat Massone, care a indicat si primii doi jucatori care pot aduce bani multi clubului Ceahlaul.

"Avem doi jucatori valorosi in echipa mare care evolueaza la nationala U21: Doru Popadiuc si Catalin Stefanescu."

Ceahlaul ocupa locul 14 in campionat, pozitie retrogradabila.

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies