Intamplare incredibila pentru romanul Florin Andone! Echipa sa a fost sabotata in Spania, conducatorii au chemat imediat Politia

Intamplare incredibila pentru romanul Florin Andone! Echipa sa a fost sabotata in Spania, conducatorii au chemat imediat Politia

Romanul Florin Andone si colegii sai de la Cordoba au avut parte de o surpriza extrem de neplacuta la ultimul antrenament. Aflati intr-o situatie dificila in campionat, fotbalistii de la Cordoba au fost si "sabotati" de rivali.

Cordoba, echipa aflata pe locul 19 in La Liga, la egalitate cu ocupanta ultimului loc, Granada, si la doua puncte de prima pozitie care asigura salvarea, a fost sabotata de persoane necunoscute.

Presa spaniola scrie ca jucatorii Cordobei, intre care si romanul Florin Andone, au avut parte de o surpriza extrem de neplacuta la ultimul antrenament.

Echipa antrenata de Miroslav Djukic va fi nevoita sa isi schimbe terenul de antrenament, dupa ce baza proprie de pregatire a fost vandalizata. AS scrie ca terenurile de antrenament ale celor de la Cordoba au fost "arse" cu agenti chimici, gazonul fiind distrus.

Programati sa joace sambata cu Sevilla, jucatorii Cordobei se vor antrena astfel pe alt teren, cel mai probabil urmand sa faca mai devreme deplasarea.

"Este scandalos ce s-a intamplat si e cat se poate de serios. Cred ca e prima data in istoria fotbalului spaniol cand baza de pregatire a unui club este sabotata. Politia investigheaza acest lucru. Nu putem face nimic deocamdata, pentru ca terenurile au fost arse cu agenti chimici, iar suprafata va avea nevoie de timp pentru a se reface.

Nu ne putem antrena pe un astfel de teren, pentru ca nu putem risca accidentari. E o problema serioasa pentru intregul oras, pentru ca asta era singura baza de pregatire la standarde inalte", a spus Carlos Gonzalez, presedintele clubului la care activeaza si Florin Andone.

Cordoba a adunat 18 puncte in primele 22 de etape din La Liga si se afla pe locul 19. Elche e prima echipa aflat ain afara locurilor retrogradabile, cu 20 de puncte acumulate.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies