Și-a închis iar Marius Șumudică drumul către Rapid? Declarația care l-a înfuriat pe Dan Șucu

Marius Sumudica dan sucu Rapid Fotbal intern Marius Șumudică / Foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 18:30
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 18:32

Rapid a rămas fără antrenor principal după plecarea lui Cristiano Bergodi, interimatul fiind preluat de Bogdan Lobonț.

Victor Angelescu și președintele Marius Niculae au primit ordin de la Șucu să găsească un antrenor dispus să preia clubul din vară, iar Marius Șumudică este favorit să preia echipa, fiind dorit insistent de fani.

"Am vorbit prin mesaje cu Angelescu, urmează să ne vedem la începutul săptămânii. Dacă primesc o ofertă și îmi va fi pe plac, asta e! Nu vreau să vorbesc de Rapid, pentru că Rapid are antrenor", a spus Marius Șumudică pentru Fanatik.

Declarațiile antrenorului l-au supărat însă pe Dan Șucu, principalul acționar al Rapidului, care și-ar fi dorit ca aceste discuții să rămână private.

"Dan Șucu i-a delegat pe cei doi să se ocupe de problemele tehnice și sportive ale clubului, el se ocupă mai mult de partea administrativă, de finanțare.

Dar nu i-a convenit deloc când a aflat că Șumudică a vorbit public despre aceste negocieri. Chiar dacă e mai nou în fotbal, înțelege că un club în situația Rapidului, în pericol să nu-și atingă obiectivele, ar putea avea un plan B, dar consideră că acest gen de tratative nu ar fi trebuit să fie publice, în condițiile în care echipa are antrenor", ar fi spus o sursă pentru GSP.

Lobonț nu pleacă de la Rapid dacă duce echipa în Europa

Dan Șucu și Victor Angelescu i-ar fi promis lui Bogdan Lobonț că nu va fi demis de pe banca Rapidului dacă va reuși să ducă echipa în Europa.

"În situația în care echipa va merge în Europa, Dan Șucu nu va fi dispus să renunțe la promisiunea pe care i-a făcut-o, împreună cu Victor Angelescu, lui Bogdan Lobonț. Și dacă fostul internațional va reuși să ducă Rapidul pe un loc care să-i permită accesul în cupele europene, el va rămâne antrenorul echipei și în viitorul sezon", scrie sursa citată mai sus.

Bogdan Lobonț a debutat cu un egal pe banca Rapidului, scor 2-2, cu FCSB, în ultimul meci din turul play-off-ului Superligii României.

Înainte de startul returului play-off-ului, Rapid ocupă locul cinci în clasament, cu 29 de puncte, fiind la trei lungimi în spatele ocupantei locului trei.

Clasament play-off Superliga

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!