Marius Lăcătuș știe de ce a eșuat planul lui Gigi Becali și oferă trei motive

Marius Lacatus FCSB Gigi Becali regula u21 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 19:30
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 19:29

Marius Lăcătuș a comentat reacția dură a lui Gigi Becali la adresa cluburilor din Liga 1 care nu au votat propunerea sa de eliminare a regulii U21.

Gigi Becali a mers în această dimineață la sediul LPF în tentativa de a schimba articolul din regulament care obligă cluburile să folosească un jucător U21 titular la toate meciurile din Liga 1. 

Marius Lăcătuș știe de ce a eșuat planul lui Gigi Becali și oferă trei motive

Propunerea celor de la FCSB a fost supusă la vot, iar Gigi Becali nu a avut câștig de cauză: 7 cluburi au votat pentru, 7 împotrivă, iar două s-au abținut. Omul de afaceri a avut o reacție dură la adresa care nu i-au susținut inițiativa, numindu-i sclavi și trădători.

Marius Lăcătuș, legenda Steleiconsideră că au existat mai multe motive pentru care planul lui Gigi Becali a eșuat, însă principalul ar avea legătură cu atitudinea finanțatorului de la FCSB față de celelalte cluburi.

"Pe mine m-a mirat un pic, nu foarte mult, modul în care a prezentat domnul Becali toată această tevatură vizavi de regula U21. Domnul Becali era cam șeful și ceilalți trebuiau să asculte și să voteze la comandă. E, uite că lucrul ăsta nu s-a întâmplat. Probabil niște conducători sau finanțatori ai unor cluburi s-au simțit jigniți de modul de adresare al domnului Becali și au votat contrar.

Doi la mână, vreau să cred că au votat și în funcție de interesul clubului. Dacă un club care-și permite să țină în lot 4-5 jucători U21 și pe care să se bazeze, mi se pare normal să voteze pentru regula U21.

Trei la mână, cred că mai este tot un interes al cluburilor, pentru că forțează FCSB și CFR să joace cu jucători U21, lucru pe care ei nu și i-ar dori. Sau să cumpere de la ei, pentru că la ei nu prea cresc", a spus Marius Lăcătuș, la Digisport.

VIDEO Lista "sclavilor și trădătorilor", în viziunea lui Gigi Becali

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!