OFICIAL! Clubul Pandurii intra in insolventa! Narcis Raducan si Grigoras vor ramane: "E datoria noastra fata de echipa"

OFICIAL! Clubul Pandurii intra in insolventa! Narcis Raducan si Grigoras vor ramane: "E datoria noastra fata de echipa"

Clubul Pandurii intra si el in randul insolventelor din Liga I. 

Clubul Pandurii a anutat oficial demararea procedurii de intrare in insolventa din cauza datorilor acumulate in ultima perioada. Narcis Raducan va ramane in continuare presedintele executiv al clubului, in ciuda faptului ca s-a opus intrarii in insolventa. Si Grigoras a decis sa ramana.

"Adunarea Generala a Asociatilor clubului Pandurii Targu Jiu a decis vineri 7 octombrie 2016 demararea procedurii de intrare in insolventa a clubului. Structura de conducere a clubului Pandurii ramane aceiasi, cu Narcis Raducan presedinte executiv, dar cu completarile de post impuse de legea insolventei.", anunta site-ul oficial al clubului. 

Presedintele Narcis Raducan a declarat ca, desi nu este de acord in principiu cu procedura de insolventa, va ramane alaturi de Pandurii pentru ca are o datorie morala fata de jucatori si antrenori: „E un moment extrem de dificil din istoria clubului nostru, si chiar daca nu sunt de acord in principiu, se pare ca este unica sansa ca acest club sa aiba viitor. Consider ca am o datorie morala fata de jucatorii si antrenorii pe care i-am adus in ultimele 18 luni sa pun umarul la redresarea clubului si voi ramane in functie cel putin pana la prima perioada de transferuri. in decizia mea a contat si pozitia membrilor asociati care ne-au incurajat sa ramanem uniti si ne-au promis ca vom fi sprijiniti pentru a ne pastra nivelul de performanta”.

Sursa: panduriics.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies