OFICIAL Marian Barbu, ”regele” greșelilor din arbitrajul românesc, va conduce în premieră un meci din Champions League!

Marian Barbu Champions League FRF greseli de arbitraj Raków Czestochowa Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iulie 2023, 08:46
Data actualizarii: Sambata 15 Iulie 2023, 08:50

FRF a anunțat meciul pe care centralul îl va conduce în preliminariile Ligii Campionilor.

Partidele din cea de-a doua manșă a primului tur preliminar din cadrul UEFA Champions League vor avea loc la mijlocul săptămânii viitoare, prilej cu care vom consemna un nou debut al unui arbitru român care va oficia la centru în cea mai puternică întrecere continentală, informează FRF pe site-ul oficial.

Astfel, Marian Barbu va conduce partida dintre FC Flora Tallinn (Estonia) și RKS Rakow Czestochowa (Polonia), echipa românilor Deian Sorescu și Bogdan Racovițan.

Babru va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Mihai Marius Marica și Imre-Laszlo Bucsi, cel de-al patrulea oficial fiind Marcel Bîrsan.

Marian Barbu și erorile sale: gafa și delegarea în Europa

Arbitrul Marian Barbu a devenit celebru în România pentru gafele sale.

Central într-un FCSB - UTA 2-1 din decembrie 2021, el a acordat aiurea două penalty-uri gazdelor, după care a fost delegat la un Tottenham - Rennes din Conference League.

Iar ca arbitru VAR la FC Voluntari - FCSB 1-2 din februarie acest an, Barbu a ignorat intrarea periculoasă, de roșu, a lui Malcom Edjouma la Igor Armaș, desfigurat după acel meci, însă la doar câteva zile arbitrul a primit o delegare la meciul de Youth league Real Madrid - Salzburg.

Foto: FRF

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!