Edjouma și prietenii săi! După Radu Petrescu la Sevilla - PSV, colegul de la VAR Marian Barbu va arbitra Real Madrid în Europa

Marian Barbu FRF igor armas Malcom Edjouma radu petrescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 12:41
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 12:42

Centralul Radu Petrescu și arbitrul VAR Marian Barbu au fost aspru criticați după prestația din meciul FC Voluntari - FCSB 1-2, când Malcom Edjouma trebuia eliminat pentru intrarea periculoasă asupra lui Igor Armaș.

Criticați după prestația din meciul FC Voluntari - FCSB 1-2, când Malcom Edjouma trebuia eliminat pentru intrarea periculoasă asupra lui Igor Armaș, centralul Radu Petrescu a fost delegat la mijlocul lunii la un meci tare din Europa League, Sevilla - PSV Eindhoven, iar arbitrul VAR de atunci Marian Barbu o va arbitra pe Real Madrid în Europa.

Anunțul FRF despre brigada lui Marian Barbu

”În această săptămână vor avea loc partidele din cadrul optimilor de finală ale UEFA Youth League, la care forul continental a delegat și o brigadă de arbitri din România.

Astfel, la jocul dintre Real Madrid și FC Salzburg, la centru va oficia Marian Alexandru Barbu, care va fi ajutat de către arbitrii asistenți George Florin Neacșu și Adrian Vornicu, cel de-al patrulea oficial fiind Pedro Eugenio Muñoz Piedra (Spania).

Partida va avea loc miercuri, 1 martie, de la ora 16:00, pe arena Estadio Alfredo Di Stéfano”, a anunțat Federația Română de Fotbal pe site-ul oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!