Marea surpriza a lui Contra pentru cantonamentul din Antalya: un pusti minune de 13 ANI care a fost la juniorii Barcelonei e in lotul Petrolului!

Autor: Sport.ro
Joi 16 Ianuarie 2014, 12:04

	Marea surpriza a lui Contra pentru cantonamentul din Antalya: un pusti minune de 13 ANI care a fost la juniorii Barcelonei e in lotul Petrolului!

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Cosmin Contra a inclus trei juniori in lotul Petrolului pentru primul cantonament al iernii, cel din Antalya, anunta Mediafax.

Cei trei pusti sunt Alexandru Chirita, Adrian Ilie si Iulian Ilie, acesta din urma avand doar 13 ani si fiind considerat o mare speranta a clubului.

Iulian Ilie, care a fost invitat sa se pregateasca la centrul de copii al clubului FC Barcelona, nu este la prima experienta alaturi de echipa mare. Fostul tehnician Mircea Rednic l-a luat in Turcia, in 2013, la meciul amical cu Galatasaray Istanbul.

Adrian Ilie a fost, in toamna, unul dintre jucatorii de baza ai echipei de Liga a III-a CSM Campina, unde a fost imprumutat pentru a juca in mod constant.

Al treilea junior care va merge in stagiul din Antalya este Alexandru Chirita. In varsta de 17 ani, acesta este fiul fostului fundas petrolist Daniel Chirita si a fost, pentru o scurta perioada, coleg cu Adrian Mutu la AC Ajaccio.

Petrolul Ploiesti va pleca in aceasta dupa amiaza in Turcia, pentru primul stagiu de pregatire din aceasta iarna.

HAMZA SI ALCENAT PLEACA DE LA PETROLUL

Cei doi jucatori nu au fost prezenti astazi la vizita medicala si nu vor face deplasarea in cantonamentul din Antalya.

Un oficial al clubului a dezvaluit faptul ca cei doi vor fi transferati in aceasta iarna.

"Din moment ce a venit Mutu si stim ca va fi titular, ce loc mai are Hamza in echipa?", a declarat oficialul pentru www.sport.ro.

Golgheterul Hamza se afla in discutii avansate cu o echipa din prima liga chineza.

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies